December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat din Galaţi a supravieţuit cancerului, însă a murit infectat în spital, unde se internase pentru o fractură de claviculă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De cinci ani de zile, familia unui bărbat care a murit în spitalul din Galaţi îşi caută dreptatea. Soţia e convinsă că acesta ar fi trăit şi acum şi cere daune de un milion de euro. Bărbatul se internase cu o fractură de claviculă, dar a fost răpus de o bacterie luată din spital.

Vezi și

Soţia bărbatului nu poate nici acum să creadă că l-a pierdut. Bărbatul de 60 de ani a fost internat în Spitalul Judeţean Galaţi cu fractură de claviculă şi câteva coaste fisurate, după ce căzuse de pe o scară. Cu două zile înainte de externare i s a făcut rău şi a intrat de urgenţă în operaţie. Iuliana Bujeniţă, soţia bărbatului: A suferit o intervenţie chirurgicală pe data de 9, la ora 13.30, operaţia a durat cam până pe la 16. Pe la 16-17 i s-a facut rău, a fost chemat un medic de la chirurgie pentru că îl durea abdomenul şi a fost internat la Terapie.
Familia bărbatului îşi caută dreptatea

Câteva ore mai târziu, bărbatul s-a stins pe patul de spital. De atunci, au trecut cinci ani, timp în care soţia şi fiica s-au încăpăţânat să îi facă dreptate. În 2019 au aflat clar şi cauza decesului.Carmen Bordei, avocat: Concluziile Parchetului sunt că decesul a fost cauzat de bacteria Clostridium Dificile, care a fost cauzată de o manevră a medicului, dându-i medicaţia nepotrivită.Adică antibiotic, după cum scrie în referatul poliţiei, cu propunere de clasare a cazului. Aurelia Bujeniţă, fiica bărbatului: Mi s-a părut ciudat să vină o foaie, cu un rezultat după 3 ani de zile şi să specifice că spitalul e de vină şi să zică că lăsam lucrurile aşa. Dar nu au lăsat lucrurile aşa. Familia a dat spitalul în judecată şi cere daune de un milion de euro.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Carmen Bordei, avocat: Vorbim de un pacient supravieţuitor al cancerului, care a fost ucis într-un spital din România de o bacterie. Contacţi de echipa Osbervator, reprezentanţii spitalului nu au vrut să comenteze cazul câtă vreme procesul e încă pe rol. Pe de altă parte, bărbatul nu a fost singura victimă a infecţiilor nosocomiale din acest spital.Adrian Obreja, reporter Observator: Numarul infecţiilor a explodat în octombrie 2021 în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut, de la 23 la 59 de cazuri. Iar în octombrie 2021, 6 pacienţi şi-au pierdut viaţa din cauza acestor bacterii.Spitalul judeţean din Galaţi e din nou în vizorul procurorilor, după ce un bărbat de 46 de ani şi o tânără de 21 de ani au murit recent în condiţii suspecte. Astăzi, corpurile celor doi au fost exhumate.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.