November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Proteste violente faţă de certificatul Covid, pe insulele Martinica şi Guadelupa. Manifestanţii au tras cu armele spre poliţişti

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roProteste extrem de violente faţă de utilizarea certificatelor COVID-19 şi faţă de impunerea vaccinării pentru unele categorii profesionale au loc pe insulele franceze Martinica şi Guadelupa, forţele de ordine fiind vizate de focuri de armă.

Galerie (14)

Proteste violente faţă de utilizarea certificatului verde

Manifestanţii au construit baricade pe principalele şosele şi au provocat incendii în Martinica. Cele mai grave violenţe se înregistrează în oraşul Fort-de-France. Protestele au fost organizate la apelul a 17 organizaţii sindicale, care denunţă obligativitatea vaccinării personalului medical şi erodarea nivelului de trai, scrie News.ro.
Proteste la adresa măsurilor impuse de autorităţi

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Agenţii de poliţie care au intervenit pentru deblocarea şoselelor şi pompierii au fost atacaţi cu arme de foc.”Am intervenit la două incendii de pubele în cartierul Sainte-Thérèse. Am fost atacaţi cu sticle incendiare. Au fost aprinse alte pubele de gunoi. Patrulele au fost atacate de mai multe ori cu arme de calibrul 9 mm, dar au reuşit să scape. Au fost atacate vehiculele”, a declarat Joël Larcher, şeful Departamentului de Ordine Publică din Fort-de-France.Între timp, violenţele continuă şi pe Insula Guadelupa, unde jandarmii au fost atacaţi, de asemenea, cu arme de foc. “Situaţia este foarte dificilă, sunt utilizate gloanţe reale împotriva forţelor de ordine, restabilirea ordinii publice este o condiţie pentru orice fel de dialog”, a declarat Gérald Darmanin, ministrul francez de Interne, citat de postul France Inter.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.