December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Programul de guvernare PSD-PNL-UDMR. Cum abordează pandemia, fondurile europene și economia

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roInquam Photos/ Octav Ganea

Noua alianță politică PNL-PSD-UDMR a făcut public programul de guvernare amplu negociat îb ultimele zile. iată ce prevede acesta, pe capitole.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Programul de guvernare PSD-PNL-UDMR a fost supus unor negocieri intense în ultimele zile, între membri noi alianțe politice care se pregătește să preia puterea executivă în România.
iată ce prevede programul de guvernare, în principalele puncte:„Programul nostru țintește spre construcția unei societăți coezive, care să beneficieze de îmbunătățirea sistemului de educație și sănătate, de reducerea inegalităților dintre bărbați și femei, dintre mediul urban și rural, care să conducă la promovarea unei societăți deschise, în care cetățenii se pot simți apreciați și sprijiniți. Ne dorim stabilirea unor standarde durabile de calitate și de cost pentru toate serviciile sociale, vizând în mod special pe cele destinate grupurilor vulnerabile și dezvoltarea unui sistem național de indicatori de incluziune socială” își începe prezentarea programului de guvernare 2021-2024 noua alianță formată.„Conectarea prin infrastructură a regiunilor istorice prin continuarea investițiilor în construcția de autostrăzi, căi ferate și mijloace de transport intermodal până în 2024, echilibrarea geografică a infrastructurii, refacerea căilor de rulare pe calea ferată, întărirea poziției economice și strategice a portului Constanța – sunt doar principalele deziderate. Asigurarea conectivității și a accesibilității la principalele coridoare de transport care să conducă la îmbunătățirea legăturilor între principalii poli economici de creștere va constitui principalul obiectiv al politicilor de transport” este un alt obiectiv asumat al noului Guvern. 
    Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.