December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Preotul unei mănăstiri, condamnat la 16 ani de închisoare pentru abuz sexual. Bărbatul ar fi agresat-o pe fiica partenerei sale timp de trei ani, în Chişinău

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDe Monica Palade.Publicat: 23.11.2021, 21:50.
Actualizat: 23.11.2021, 21:51

Un preot al unei mănăstiri a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce ar fi abuzat-o sexual pe fiica femeii cu care trăia în concubinaj.

Preotul unei mănăstiri, condamnat la 16 ani de închisoare pentru abuz sexual. Bărbatul ar fi agresat-o pe fiica partenerei sale timp de trei ani, în Chişinău Hepta

În 2016, bărbatul şi mama adolescentei s-au mutat împreună, iar un an mai târziu pentru fată avea să înceapă coşmarul. Copila avea doar 13 ani când faţa bisericească a agresat-o sexual pentru prima dată, fără acordul său. Ulterior, preotul a continuat să o forţeze pe adolescentă să întreţină relaţii sexuale şi perversiuni chiar în stăreţia mănăstirii din Chişinău.
A abuzat-o chiar în stăreţia mănăstirii

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

În plus, preotul o şantaja pe fată că dacă nu îi satisface poftele carnale, o va spune celor de la şcoala la care învăţa. În cei trei ani de chin, copila nu a avut curaj să îi spună mamei ce se întâmplă în spatele său. Adevărul a ieşit la iveală, după ce relaţia dintre femeie şi preot s-a încheiat, pentru că bărbatul devenise agresiv sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie IPN.

Acum, Judecătoria Chișinău l-a condamnat la 16 ani de închisoare, cu dispunerea achitării sumei de 100 de mii lei, în calitate de prejudiciu moral, parte a acțiunii civile înaintate de victimă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.