December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Poliţişti din Cluj reţinuţi. Ar fi bătut cu bestialitate un cerşetor şi dat bani ca să nu depună plângere

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Alex Prunean.Publicat: 23.11.2021, 14:09.
Actualizat: 23.11.2021, 14:09

Doi poliţişti locali din Cluj au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce i-ar fi rupt mâna unui om al străzii şi apoi ar fi încercat să-l mituiască să nu zică nimic. Totul s-ar fi întâmplat în luna iunie a anului trecut.

Vezi și

Timp de un an și jumătate, plângerea bărbatului a stat în sertarele secției 1 de poliție pentru că, spun reprezentanții acestei secții, agenții nu au reușit să facă o legătură între acuzațiile bărbatului și cei doi polițiști locali. Știau că au fost de serviciu în acea noapte, orașul este împânzit de camere de supraveghere, dar ancheta s-a împotmolit. Până în urmă cu doar câteva săptămâni, când pe internet a apărut o filmare realizată chiar de cei doi polițiști locali. În filmuleț se vede cum aceștia îi oferă 500 de lei bărbatului bătut, care avea mâna în ghips, pentru a renunta la orice plângere.
Imaginile filmate chiar de cei doi poliţişti sunt folosite ca probă

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Imaginile au fost văzute și de un procuror al judecătoriei din Cluj care și-a dat seama că acea probă este de necontestat, astfel că în urmă probatoriului, ieri, cei doi polițiști locali au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, urmează să fie prezentați și în faţa judecătorilor pentru alte măsuri preventive. Aceștia sunt acuzați de purtare abuzivă și vătămare corporală gravă, pentru că în timpul serviciului l-ar fi bătut pe bărbatul respectiv, la marginea unei păduri, după ce a fost prins cerșind.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.