December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Nicolae Ciucă a depus în Parlament lista cu miniştrii Cabinetului şi programul de guvernare

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPremierul desemnat, Nicolae Ciucă a depus, marţi, în Parlament, lista de miniştrii Cabinetului şi programul de guvernare.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Potrivit calendarului, audierilor miniştrilor vor începe miercuri, de la ora 10.00, fiecare titular de portofoliul având alocate 45 de minute pentru a-şi prezenta priorităţile în comisii. Audierile ar urma să se finalizeze după ora 17.00. Votul pentru învestirea Guvernului, în plenul reunit al celor două Camere, va avea loc joi.”Am depus programul de guvernare al coaliţiei. El se bazează pe principiile de rezilienţă, stabilitate, transparenţă, echitate şi eficienţă. El are în centru cetăţeanul român şi în acest sens vor fi luate următoarele măsuri principale. E pentru prima oară când sumele allocate pentru investiţii vor fi în procentul de 7% din PIB”, a spus premierul desemnat, conform news.ro.
El a arătat că ”PNRR reprezintă asul din programul de guvernare şi suntem obligaţi şi condiţionaţi în acelaşi timp să respectăm liniile din PNRR şi acele măsuri legislative care ne obligă la procesul de reformă”.Nicolae Ciucă a arătat că o altă măsură este de a sprijini decalajul între comunităţile locale, astfel că va fi implementat Programul Anghel Saligny. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.