December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ministrul propus la Economie, Marius Humelnicu, ar putea fi înlocuit. Florin Spătaru va fi noua propunere – surse Observator

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPSD va renunţa la unul dintre miniştrii validaţi de partid în şedinţa Consiliului Politic Naţional, după ce Marius Humelnicu ar fi decis să se retragă. Decizia vine după ce presa a relatat că senatorul PSD Marius Humelnicu, fost fotbalist de performanţă, ar fi jucat într-un meci suspectat de blat dintre Oţelul Galaţi şi ROCAR.

Florin Spătaru ar putea fi noul ministru al Economiei

Potrivit surselor Observator, locul lui Marius Humelnicu va fi luat de Florin Spătaru, director la şantierul naval Damen din Galaţi. Acesta este economist de profesie, fiind absolvent al Universtăţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, dar şi inginer nave, terminând Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii din Galaţi în 1994.
Cine este Florin Spătaru

A urmat un training la London Business School de Strategie a Resurselor Umane în Transformarea Organizaţiei, precum şi doctoratul în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, între 2009 şi 2012.

Citește și:

Ministrul propus al Economiei ar fi jucat într-un meci suspectat de blat. Cine este Marius Humelnicu
Cum s-au împărţit funcţiile importante din guvernarea PSD-PNL-UDMR. Lista completă a ministerelor

Conform presei locale, Florin Spătaru şi-a “câştigat” renumele de “Ginerică”, fiind ginerele fostului viceprimar şi preşedinte PSD Piatra Neamţ, Aurelia Simionică.
Florin Spătaru are 51 de ani, a lucrat ca inginer pe Şantierul Naval Damen din 1995 până în 2003, apoi a fost promovat ca Director Economic Adjunct, Director Economic şi ulterior Director HR & Afaceri Corporatiste. În 2009 a fost numit vicepreşedinte în cadrul ANCONAV, asociaţie pe care o conduce în prezent, fiind totodată reprezentantul României la Sea Europe, asociaţia europeană a constructorilor de nave.
De ce ar fi înlocuit Marius Humelnicu

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Fost fotbalist de performanţă, despre senatorul PSD de Galaţi se crede că ar fi jucat într-un meci suspectat de blat. Potrivit GSP, partida suspectă s-ar fi jucat între Oțelul Galați şi Rocar, meci încheiat la scorul de 2-3 pentru echipa bucureşteană. Pentru prestaţia sa din meci, Marius Humelnicu a fost notat prost de publicaţile sportive de la vremea respectivă.
În Liga 1, fundaşul dreapta Marius Humelnicu a mai jucat doar un singur meci, un minut pe finalul partidei din 22 martie cu FC Național, 2-0.
Marius Humelnicu este vicepreședinte al Organizației Județene PSD Galați. Soția sa, Corina Humelnicu, lucrează la Asociaţia de Dezvoltarea Intercomunitarã Serviciul Regional Apă Galaţi și a avut venituri de peste 27.000 de lei. Cei doi deţin două apartamente cumpărate în 2011 și respectiv 2018. La capitolul active financiare, Marius Humelnicu are deschise 2 depozite la Banca Transilvania, unul de 11.000 de lei și altul de 2.500 de euro, dar are și 11.036 de lei în fonduri de investiții, inclusiv fonduri private de pensii.

Imediat după nominalizare, Marcel Ciolacu a fost întrebat ce îl recomandă pe acesta pentru funcția de ministru al Economiei.
„Vorbiți de domnul Humelnicu? Senatorul de Galați? Care este președintele comisiei de….IT din Senat, comisie decizională? Am înțeles că este inginer și are toată susținerea noastră pentru acest domeniu. Veți vedea, va veni în fața dumneavoastră și veți afla. Sper să fie un ministru pe așteptările românilor”, a spus Ciolacu. Întrebat cine l-a recomandat, Ciolacu a răspuns: „A venit din partea organizației Galați. Așa funcționează un partid”.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.