December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mesajul lui Dr. Alban pentru români: Vaccinati-vă!

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Cunoscutul cântăreț de muzică disco Dr.Alban, venit în vizită în ţara noatră, a transmis un mesaj pentru populaţie, îndemnând cetăţenii să se vaccineze.

Dr Alban, mesaj pentru români Captură Video

“Aceasta este medicina, nu este o glumă. Antibioticele sunt medicină, Paracetamolul este medicină. Vaccinul este medicină. Aşadar, care este problema? Vaccinaţi-vă”, a fost mesajul transmis de cunoscutul cântăreţ, atunci când a fost invitat în redacţia Observator.S-a îndrăgostit de ospitalitatea românilor, dar şi de frumuseţea româncelor. Doctor Alban, medicul stomatolog care s-a apucat de muzică ca să îşi poată plăti studiile, a ajuns cunoscut în toată lumea datorită cântecelor lui, un mix de electronic, pop, reggae şi dance.

Îndemn pentru vaccinare

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cunoscutul cântăreț de muzică disco Dr.Alban s-a obișnuit cu țara noastră, asemenea altor mari artiști pentru care România a devenit a doua casă. Recent, Dr. Alban a terminat filmările la videoclipul piesei “Moving On”, care s-au desfășurat la Wonderland, în Cluj-Napoca. Piesa este una premonitorie, pentru că artistul suedez de origine nigeriană a compus-o chiar înainte de despărțirea de iubita sa, Katrine.Dr. Alban este un personaj extrem de familiarizat cu țara noastră. Dincolo de hiturile “Hello Africa”, “It’s My Life”, “No Coke”, “One Love” sau “Sing Hallelujah”, difuzate constant de posturile de radio apărute imediat după 1990, Alban Uzoma Nwapa, pe numele său adevărat, ne vizitează țara de trei patru ori, anual. Dincolo de timpul petrecut în afara scenei, vedeta care în anul 1994 a făcut publicul românesc să se calce în picioare la concertul desfășurat la Sala Palatului este de meserie medic dentist.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.