December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mesajele pentru medici au ajuns la destinaţie: “O să ne dăm toată silinţa să dăm ce e mai bun din noi”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Iulia Pop.Publicat: 23.11.2021, 17:15.
Actualizat: 23.11.2021, 17:16

De doi ani încoace, am început să apreciem medicii poate mai mult ca oricând. Tocmai pentru a le mulţumi cumva pentru eforturile supraomeneşti pe care le fac de la debutul pandemiei, elevii mai multor licee din judeţul Timiş le-au scris aproape 100 de scrisori. Echipa Observator a dus câteva mesaje cadrelor medicale de la Spitalalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timișoara.

Vezi și

Elev: Voi sunteţi adevăraţii eroi şi aşa veţi rămâne mereu.
Cu astfel de gânduri și-au inceput elevii scrisorile către medicii din linia intai, care de aproape 2 ani luptă fara incetare pentru sănătate. Carina e elevă în clasa a XI-a și răspuns imediat apelului.

Elev: “De cele mai multe ori cuvintele sunt de prisos însă faptele dvs demonstrează ce mulţi nu au reuşit să demonstreze în ani de zile empatie, siguranță, încredere, și cel mai important iubirea faţă de aproape”.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Scrisorile pentru medici au ajuns la ei
Carina Glatt – elevă clasa a XI-a: Atunci când scrii de mâna impactul este mult mai profund si sentimentele sunt altfel, când scrii clar simţi ceea ce scrii.
Scrisorile elevilor au ajuns în mâinile cadrelor medicale de la Spitalul Victor Babes din Timișoara.Reporter-Alina Popa – medic rezident: Ce i-ai răspunde? În primul rând i-aş mulţumi, pentru că astfel de cuvinte, sincer, pentru mine sunt o încurajare.

Scrisoarea lui Marcus, elev in clasa a X-a, a ajuns la un tânăr medic rezident de pe secția de Anestezie Terapie Intensivă.Medic: Cu puteri supraomesesti pentru noi luptati cu insasi moartea si dati din viata viastra pentru a oferi altora.
Daniel Jipa – medic rezident ATI: Gândurile lor au ajuns la noi şi ca o să ne dăm toată silinţa să dăm ce e mai bun din noi. În cadrul campaniei intitulate Scrisori pentru medici, s-au adunat aproape 90 de mesaje.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.