December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mai mulţi bucureşteni din sectorul 2 s-au trezit cu maşinile vandalizate peste noapte: “A venit la maşina mea, un picior. A venit şi la vecina”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Andre Rotaru.Publicat: 23.11.2021, 20:00.
Actualizat: 23.11.2021, 20:01

Mai mulţi şoferi din sectorul 2 au avut o surpriză neplăcută în această dimineaţă când se pregăteau să plece la drum. Şi-au găsit maşinile vandalizate, cu oglinzile rupte. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat s-a apucat din senin să le lovească. Poliţia îl caută acum.

Vezi și

Păgubit: A venit… la maşina mea, un picior. A venit şi la vecina… a dat vreo două picioare că nu i s-a părut… Uitaţi-l! El este tipul.
Sectorul 2, ora 7 dimineaţa. Un bărbat se plimbă pe stradă şi, fără motiv, vandalizează maşină după maşină.

Andre Rotaru, reporter Observator: Martorii spun că bărbatul venea dinspre strada Maica Domnului şi se îndrepta spre şoseaua Colentina. În drumul său ar fi vandalizat în total nu mai puţin de cinci maşini. A fost surprins pe camerele de supraveghere aici, pe strada Ripiceni, cât timp le vandaliza pe ultimele două.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Printre păgubiţi este şi domnul Nicolae. Când a coborât din bloc şi-a găsit oglinda ruptă.
Păgubit: Chiar m-am uitat dimineaţă şi cred că trece periodic pe aici… E un puşti, e un băiat. Alţi proprietari au avut pagube mai mari şi au fost nevoiţi să meargă cu autoturismele în service.
Şi-au găsit maşinile avariate

Păgubit: Dimineaţă când a plecat soţia de acasă, a găsit maşina cu oglinda ruptă. Poliţia a spus staţi puţin că mai sunt 3 persoane la rând cu aceeaşi problemă. Unul avea ştergătoarele rupte, braţele rupte cu totul, oglinda ruptă, geamul spart, stopul de pe spate spart.
Doi dintre şoferi şi-au reparat singuri maşinile şi nu au mai depus plângeri. Restul s-au întâlnit la poliţie, au făcut schimb de imagini şi au realizat că au de-a face cu acelaşi individ.
Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: În cauză au fost întocmite 3 dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Surse din poliţie spun că anchetatorii îl vizează pe un tânăr care locuieşte în zonă. Acesta ar avea probleme cu drogurile şi nu ar fi la prima abatere de acest fel.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.