November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Luan şi Alban aveau doar 4 ani. Gemenii, cele mai tinere victime aflate în autobuzul groazei din Bulgaria. Lângă ei au murit şi cei doi părinţi

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGalerie foto

De Ovidiu Cojocaru.Publicat: 23.11.2021, 21:02.
Actualizat: 23.11.2021, 21:18

Doi fraţi, ambii în vârstă de 4 ani, din Albania au fost identificaţi ca fiind cele mai tinere victime ale incendiului îngrozitor care a cuprins un autobuz plin cu pasageri, pe o autostradă din Bulgaria. Au murit cabonizaţi, în braţele mamei şi sub privirile neputincioase ale tatălui.

Galerie (6)

Gemenii nu au mai avut nicio şansă, La fel şi părinţii lor Facebook Xhihan Ameti

Întoarcerea spre casă dintr-o vacanţă s-a transformat în ceea ce avea să fie cea mai mare tragedie rutieră din istoria Bulgariei. O tragedie care a luat viaţa celor doi copii, Luan şi Alban Ahmeti, care au ars de vii în braţele mamei lor. Toţi au fost găsiţi carbonizaţi lângă uşile autobuzului. Alături de ei a fost identificat, mai apoi, şi trupul neînsufleţit al tatălui lor, scrie Daily Mail.
Autocarul se deplasa de la Istanbul spre capitala Macedoniei de Nord, Skopje, când a avut loc accidentul. Se crede că majoritatea victimelor ar fi fost turiști din Macedonia de Nord care călătoreau acasă din vacanță. Presa din Macedonia de Nord a relatat că unii dintre cei decedaţi erau elevi la o școală primară din Skopje, acolo unde astăzi toate cursurile au fost suspendate.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Zi de doliu naţional în Bulgaria

Cele mai multe victime au vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, potrivit rapoartelor locale, cea mai în vârstă fiind identificată ca fiind de 63 de ani. Cel mai tânăr supraviețuitor are 15 ani. Identificarea majorității victimelor va dura ceva timp, deoarece rămășițele lor au fost prea carbonizate pentru a fi recunoscute, au spus oficialii bulgari. Pasagerii dormeau în momentul impactului. Șoferul a murit pe loc, victimele au murit arse pentru că nimeni nu le-a mai putut deschide uşilepentru a ieşi.
Ziua de 24 noiembrie a fost declarată oficial de către autorităţi drept zi de doliu naţional n Bulgaria, ca urmare a tragediei care a îndoliat zeci de familii. Ministrul de Interne Boyko Rashkov, care a mers la locul accidentului la primele ore ale dimineţii, a declarat că trupurile celor morți au fost „complet arse” în incendiul violent. „Imaginea este înfiorătoare, oamenii care erau în autobuz au fost transformați în cărbune”, a spus Rashkov. „Este imposibil de spus câți au fost. Au fost patru autobuze care au călătorit împreună și este posibil ca pasagerii să fi schimbat autobuzele în timpul opririlor.’

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.