December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Încăierare generală la un spectacol susținut de Bogdan de la Ploieşti. Manelistul a fost acuzat că falsează

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDoi tineri din Dâmboviţa au ajuns în arest după ce au sărit la bătaie ca să-şi susţină artistul favorit. Cântăreţul concerta într-un club din comuna Budeasa, judeţul Argeş, iar câţiva oameni din public l-au acuzat că falsează.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

A fost de-ajuns ca spectacolul să se transforme în încăierare. Întâmplarea a avut loc la începutul lunii octombrie, când Bogdan de la Ploieşti, considerat un nou star în lumea manelelor, a ajuns în mica localitate argeşeană.Câţiva fani din Dâmboviţa l-au urmat, hotărâţi să se distreze şi să se bucure de gloria lui. Din nefericire, nu toată lumea a aprecia prestaţia artistului, iar câţiva nu s-au abţinut să-şi exprime părerea cu voce tare.
Susţinătorii artistului au reacţionat extrem de violent. După ce au cărat pumni şi picioare spectatorilor critici, s-au făcut nevăzuţi. Poliţia a reuşit însă să-i identifice, iar pe doi dintre ei i-a reţinut. După o noapte petrecută în arest, magistraţii au decis ca tinerii să fie cercetaţi sub control judiciar.Un al 3-lea individ, acuzat şi el de tulburarea ordinii publice, loviri şi alte violențe, a plecat între timp în străinătate şi se sustrage cercetărilor.  Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.