December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Clienții Uber Eats din Canada vor putea să comande marijuana prin intermediul aplicației

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUber face prima sa incursiune pe piața marijuanei, întrucât utilizatorii Uber Eats din Ontario, Canada, vor putea în curând să comande produse din canabis prin intermediul aplicației, transmite BBC.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Clienții vor putea plasa comenzi într-o secțiune dedicată a aplicației pentru retailerul de canabis Tokyo Smoke și apoi să le ridice de la un magazin din apropiere.Firma a refuzat să spună dacă va lansa oferta mai departe în Canada și în SUA.
Piața canadiană a marijuanei valorează aproximativ 5 miliarde de dolari canadieni (4 miliarde de dolari americani) pe an.Utilizatorii Uber Eats vor trebui să își verifice vârsta în aplicație și apoi vor putea să își ridice comenzile în decurs de o oră, a precizat compania. Conform legislației canadiene, deși consumul de marijuana este legal din 2018, este încă ilegal să o livrezi. Uber a vizat mai mult timp piața în plină expansiune a canabisului.Guvernul încearcă să înlăture producătorii ilegali
În aprilie, directorul general Dara Khosrowshahi a declarat că firma va lua în considerare livrarea de canabis odată ce acest lucru va fi permis de legislația americană.
În ciuda faptului că vânzarea de canabis pentru uz recreativ a devenit legală în Canada în urmă cu trei ani, producătorii ilegali controlează încă o mare parte din vânzări. Acesta este un aspect pe care guvernul a încercat să îl remedieze.Uber a declarat că parteneriatul său cu Tokyo Smoke îi va ajuta pe adulții din țară să cumpere canabis sigur și legal, combătând astfel vânzătorii ilegali.Mai mult, se preconizează că piața canabisului din Canada va continua să se extindă în următorii ani, firma de cercetare a industriei BDS Analytics estimând că vânzările vor crește până la 6,7 miliarde de dolari până în 2026.Cererea de produse din canabis a crescut semnificativ anul trecut, în special pe perioada lockdown-ului.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.