December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Blocul turn din centrul Craiovei, evacuat după un incendiu la subsol. Fumul înnecăcios a inundat toate etajele

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPanică, marți dimineață, într-un bloc-turn din centrul Craiovei. 80 de persoane au fost evacuate, după ce un incendiu a izbucnit în camera tehnică de la parterul imobilului.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Fumul greu şi înecăcios s-a extins şi la restul etajelor și a făcut ca intervenţia pompierilor să fie extrem de dificilă. Zeci de geamuri au fost sparte pentru degajarea fumului. O tânără de 18 ani a fost transportată la spital după ce a făcut un atac de panică.Alarma s-a dat marți dimineaţă în jurul orei 8.00, când locatarii au simţit un miros greu de fum că intră în apartamente. Intervenţia militarilor a fost dificilă, întrucât fumul s-a propagat în tot blocul. Oamenii au fost ajutaţi de către jandarmi şi poliţişti să iasă din apartamente.
Locatar: „Am fost evacuați de jandarmi şi Poliţie pentru că fumul s-a extins pe coloană datorită faptului că aceste cabluri produc un fum înecăcios, era în pericol ca orice cetățean să se intoxice cu fum. Foarte mulți nu au vrut să iasă, foarte muți erau ocupați cu alte activităţi şi sunt foarte multe apartamente care sunt nelocuite”.Oamenii au primit ajutor de la vecinii din blocurile şi casele din împrejurimi. „Am băgat pe câțiva la noi în casă, le-am dat paturi, erau oamenii în șorturi și după încet, încet a început să strigă focarul de foc” a spus un alt locuitor din zonă.Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Locatară: Ne prinse în casa Reporter: A venit cineva și v-a evacuat? Locatară: Da, salvarea Reporter: V-ați speriat? Reporter: Mă speriai un pic Reporter; Erați singura în casă?Locatară: Singură, cu cățelușa.Liviu Diaconescu, commandant Detaşamentul 1 Pompieri Craiova: „Am procedat la evacuarea persoanelor, au fost evacuate aproximativ 80 de persoane, o singură persoană a fost transportată la spital, e vorba de o persoană sex feminin, atac de panică. Intervenţia a fost foarte dificilă, datorită fumului dens, înecăcios, a fost depus un efort considerabil din partea noastră.”Cauza incendiului ar fi fost un scurtcircuit produs la nişte cabluri din camera tehnică de la parterul blocului. Aici sunt depozitate produsele de curăţenie şi echipamentele electrice.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.