November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Avorturile, exceptate de Arafat de la amânarea operațiilor considerate „neurgente” în pandemie

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

La solicitarea formulată la finele lunii octombrie de ONG-ul „Coaliția pentru Egalitate de Gen” și alte asociații, DSU a transmis un răspuns referitor la asigurarea accesului femeilor la întreruperi de sarcină (avorturi) la cerere, pe perioada în care este în vigoare Ordinul de Ministru prin care se instituie suspendarea tuturor operațiilor care nu sunt considerate urgențe medicale.

În adresa oficială semnată de șeful DSU, Raed Arafat, se precizează că întreruperea sarcinii (avortul) la cerere constituie o „intervenție medicală ce nu suportă amânare”, întrucât dreptul femeii de a hotărî dacă să aibă copii este un drept garantat. Femeile puteau însă uza de acest drept înaintea momentului concepției, lucru pe care propagandiștii pruncuciderii „omit” să-l precizeze. Pe de altă parte, în starea de alertă majoritatea drepturilor omului au fost încălcate – de la dreptul la liberă circulație și libertatea adunărilor publice și până la dreptul la sănătate și la muncă -, dar drepturi inventate, care nu figurează în Constituția României, sunt puse la adăpost în urma unor acțiuni de lobby care par a cântări mai mult decât toate protestele săptămânale pentru libertate.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

În condițiile în care în România există paciente cu cancer care nu sunt primite în spital, fiind hărțuite cu vaccinarea sau testarea PCR, abandonată deja în SUA pe motiv de lipsă de precizie, recunoașterea „urgenței” de a face avorturi în timpul pandemiei, în care televiziunile vuiesc că sistemul medical e supra-aglomerat și riscă să colapseze, este o bizarerie ideologică sau o strategie intenționată pentru a desăvârși pe mai multe căi reducerea populației, dacă virusul sau vaccinul n-au fost deja suficient de „eficiente”.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.