December 2, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

„Construim o lume în care copiii sunt capabili să folosească engleza ca limbă comună”

5 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roMax Azarov este CEO și co-fondator Novakid — o școală globală online cu o platformă digitală interactivă, care oferă lecții de engleză personalizate pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, folosind inteligența artificială și realitatea virtuală.

Max a trăit între două țări (Rusia și SUA) pentru cea mai mare parte a vieții, lucrând pentru mari companii de IT și telecomunicații, printre care Google și LG (servicii cloud), lansând, de asemenea, propria sa companie de stocare în cloud.

În 2017 și-a schimbat drastic cariera și a pus bazele Novakid, folosindu-și cunoștințele internaționale și experiența în dezvoltarea tehnologiei pentru a-și ajuta propriul fiu și alți copii din întreaga lume să învețe limba engleză, fără problemele pe care le-a experimentat el însuși.

Ne poți spune cum a început povestea Novakid?

Ca pentru majoritatea copiilor din Europa de Est, învățarea limbii engleze într-o școală publică a fost destul de ineficientă pentru mine. Când am crescut, nu am vrut ca fiul meu să se confrunte cu aceleași provocări. Astfel a luat viață ideea Novakid – să oferim o platformă inovatoare de educație online, care să ajute copiii din întreaga lume să-și însușească limba engleză de acasă, alături de tutori vorbitori nativi.

Care a fost momentul ce te-a convins că a venit vremea să lansezi Novakid?

Momentul în care mi-am dat seama că există un gol pe piața produselor și serviciilor care să-i ajute pe copii să învețe engleză ca limbă secundară.

Ideea din spatele Novakid este de-a face lecțiile distractive și captivante prin învățarea bazată pe joc. De asemenea, oferim studenților noștri doar profesori de top, acreditați și vorbitori nativi, pentru a ne asigura că cei mici stăpânesc limba engleză cât mai repede și ușor posibil.

 

Care sunt valorile companiei Novakid?

Suntem o companie orientată spre social. Misiunea noastră este de a oferi copiilor a căror limbă maternă nu este engleza cel mai bun viitor cu putință, cu acces la o gamă largă de cunoștințe.

Scopul nostru este de a îmbunătăți lumea prin promovarea comunicării fără frontiere în secolul XXI. Credem că un loc în care copiii sunt capabili să folosească engleza ca limbă comună pentru a comunica și a face schimb de idei va duce la mai multă pace și prosperitate pentru toți.

Facem acest lucru prin antrenarea elevilor noștri în învățare distractivă și interactivă, în cauze sociale și alte activități identice.  Toate acestea îi fac pe copii să simtă că sunt parte a unei misiuni mai mari, ce va schimba lumea în bine.

 

Ce ne poți spune despre principiile care te ghidează prin suișurile și coborâșurile conducerii unei afaceri?

Sunt un creator/inventator prin natura mea, motivat să construiesc lucruri care fac o diferență pozitivă în lume, ajutând la transformarea ei într-un loc mai bun. Odată ce te lași ghidat de acest gând, este mai ușor să navighezi prin coborâșurile inevitabile, fără a te lăsa distras de urcușuri.

În primul an de activitate, care estimați că va fi valoarea numărului de cursuri livrate pentru piața din România? Câte cursuri estimați să fie rezervate lunar?

Novakid recomandă rezervarea a cel puțin 2 lecții pe săptămână, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Majoritatea clienților urmează acest sfat, având 3-4 lecții pe săptămână.

Ne propunem să depășim pragul de 100.000 de cursuri în România până la sfârșitul acestui an.

În ceea ce privește numărul de copii cărora le livrăm cursuri de engleză, ne propunem să îl creștem de 3 ori în următoarele 12 luni.

 


 

Galerie Foto Max Azarov este CEO și co-fondator Novakid — o școală globală online cu o platformă digitală interactivă, care oferă lecții de engleză personalizate pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani,…

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Galerie Foto Președintele Klaus Iohannis a anunțat noul premier în persoana liberalului Nicolae Ciucă. 

“S-a încheiat sesiunea de consultări cu partidele parlamentare. Am constatat că în Parlamentul…


De 1 decembrie, Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei, declară fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă. „Ziua Națională este un prilej de sărbătoare, dar, în mod tragic, Florin…


Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, luni, că în ultimele 24 de ore au fost raportate în România 1.550 de noi cazuri de Covid și 154 de decese la pacienți confirmați cu noul coronavius.

Potrivit…


În urma negocierilor cu PSD au izbucnit nemulțumiri în PNL, astfel încât președintele Ludovic Orban încearcă  să calmeze spiritele spunând că se va lupta pentru principiile liberale. Acesta este…


Vremea se răcește în următoarele zile, iar apoi temperaturile vor la ajunge la cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe două săptămâni emisă luni de Administrația Națională de…


Raluca Turcan este ministrul al Muncii, iar dacă nu mai sunt bani de pensii, să-și asume, spune Florin Cîțu, ca reacție la mesajul intern al acesteia.

„Dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința de…


Fostul lider liberal Ludovic Orban a demisionat din PNL. „Începând de azi pentru mine PNL a murit. E adevărat, în pat cu PSD”, spune Orban.

„Azi PSD a revenit la putere și PSD va face legea de acum…


Ministerul Sănătății a anunțat luni că a repartizat, în weekend, un număr de 1470 flacoane de Tocilizumab de 400 mg.

Potrivit Ministerului Sănătății, medicamentele au fost ridicate de direcțiile de…


Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turan, avertizează că nu mai sunt bani de pensii și alocații. Mesajul a fost transmis pe grupul de Whats App al PNL. Aceasta i-a scris cuvinte dure președintelui partidului…

Galerie Foto Au început consultările la Palatul Cotroceni. ”Cred că e bine că am ajuns în faza aceasta, în care se conturează formarea unui nou Guvern” a spus președintele Klaus Iohannis. 

UPDATE1…


Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a anunțat, luni, structura noului Guvern. Astfel, PSD va deține nouă ministere și postul de secretar general, UDMR își păstrează cele trei ministere, ia PNL va avea 8 mi…


Cea mai mare indemnizație plătită în baza unei polițe de asigurare de viață în 2020 a fost de peste 1,18 milioane lei, pentru un deces, anunță UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și…


Majoritățile acestea sunt periculoase, dar în același timp se pot prăbuși rapid precum un colos din lut, dacă vor menține aceeași retorică, declară eurodeputatul Eugen Tomac. El spune că guvernul trebuie să…Un medic român care lucrează în localitatea Aprilia din Italia a fost suspendată pentru că a refuzat să se vaccineze. Mariana Iulian este și consilier municipal, scrie gazetaromaneasca.com.

„Mi se pare…Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.