November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Florin Roman cere excluderea liberarilor care au demisionat din grupul parlamentar

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPreşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Roman a propus, joi, ca cei care demisionează din grupul parlamentar și atacă partidul să fie excluşi din PNL.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Reacţia lui Florin Roman vine după ce, joi, deputaţii Ionel Dancă şi Constantin Şovăială şi-au anunţat demisia din grupul PNL, iar miercuri alţi trei parlamentari au decis să plece, conform News.ro. Roman spune că va propune ca toţi cei care au plecat din grupul parlamentar şi critică partidul să fie excluşi din PNL.
”O sa propun colegilor ca cei care pleacă şi atacă partidul, să o facă din afara lui şi să le spunem clar: uşa PNL este închisă celor care îşi bat joc de PNL!”, afirmă Florin Roman.CITEȘTE ȘI Deputatul liberal Ionel Dancă, apropiat al lui Orban, a demisionat din grupul parlamentar PNL ”PNL este singurul partid istoric ce a rezistat în istoria sa îndelungată, in fata tuturor atacurilor venite din interior şi exterior! Şi va rezista in continuare! Sigur ca regret plecarea fiecărui coleg parlamentar. Vom pierde probabil 13-14 parlamentari din totalul de 134. Dar nu 40 cum vroia fostul presedinte”, scrie Roman pe Facebook, el multumindu-le ”celor care rămân fideli PNL”.”Vom rămâne de departe cel mai important partid de dreapta din Parlament. PNL înseamnă şi 250.00 de membri, 1264 primari şi 17 preşedinţi de Consilii judeţene, fideli partidului, nu unui om. A mai încercat, recent şi Tariceanu să rupă PNL. Iar rezultatul este cunoscut. Nu mai există politic”, mai afirmă Roman.
 Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.