November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Am fost purtaţi de emoţie”. Un cuplu a fost arestat pentru că a întreţinut relaţii intime, în plină zi, lângă un monument istoric din Thailanda

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGalerie foto

Poliţiştii thailandezi au arestat un cuplu care a fost surprins întreţinând relaţii intime în spatele unui monument istoric aflat în provincia Chiang Mai.

Galerie (6)

Tandreţe lângă monumentul istoric Profimedia

Localnicii care se aflau în apropiere au observat perechea care se iubea în spatele monumentului, în plină zi, fără a ţine cont de ceilalţi localnici şi turişti care se aflau în preajmă. Alertaţi de oamenii care au asistat la întreaga scenă, poliţiştii au intervenit şi i-au găsit pe cei doi datorită unui filmuleţ care a fost postat pe reţelele de socializare.
Tandreţe lângă monumentul istoric

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Sirirani, în vârstă de 42 de ani şi Chalerm, cu şase animai mare au mărturisit că au întreţinut relaţii intime în spatele sitului istoric. Perechea a spus că în trecut au fost iubiţi, dar nu au plănuit să facă acest lucru. Cu toate acestea ei au recunoscut că în momentul în care s-au revăzut în excursia de o zi nu au rezistat şi s-au lăsat “purtaţi de emoţie”.”Am crezut că nimeni nu ne poate vedea ce facem în spatele monumentului, pentru că părea un loc ferit de privirile celorlalţi. Nu am avut nicio intenţie să arătăm lipsă de respect faţă de importanţa istorică a locului. Aş dori să le cerem scuze tuturor oamenilor din Chiang Mai şi să le promitem că acest lucru nu se va mai întâmpla”, a spus bărbatul.

Cuplul a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi amendat cu 117 lir sterline. Între timp, poliţia din oraş a fost instruită să inspecteze zonele abandonate pentru a preveni astfel de incidente.Pagoda a fost înregistrată ca monument istoric de către Departamentul de Arte Plastice din Thailanda la 22 aprilie 1986. Cu toate acestea, zona a devenit un loc frecvent în care oamenii fără adăpost dorm și consumă droguri. Cu doar trei săptămâni înainte de incident, un cuplu care avea cont pe platforma OnlyFans a fost surprins făcând sex lângă un copac sacru din aceeași provincie

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.