November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Crimă pasională, urmată de sinucidere, la Constanţa. Un bărbat de 52 de ani şi-a omorât amanta în propria ei casă, apoi s-a sinucis.

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Ovidiu Cojocaru.Publicat: 25.10.2021, 21:34.
Actualizat: 25.10.2021, 21:34

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Constanţa s-a sinucis în această seară, la scurt timp după ce şi-a ucis amanta.

Crimă urmată de sinucidere la Constanţa Captură Video

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 18:00 chiar de băiatul femeii, care a găsit cadavrele celor doi în bucătăria casei atunci când s-a întors de la serviciu. Cele două victime ar fi avut împreună o relaţie extraconjugală de mai bine de un an. Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Andreea Filip, bărbatul ar fi înjunghiat-o mai întâi pe femeia de 52 de ani după care s-a sinucis. Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma necropsiei urmează să se stabilească cu exactitate cauza deceselor.
Comunicatul poliţiei din Constanţa

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“Astăzi în jurul 18:10, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia, ambii decedaţi în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele două persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani şi o femeie de 52 de ani, ambii fiind găsiţi prezentând plăgi tăiate la nivel toracal. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă tribunalul Constanţa, iar în urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza deceselor”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.