November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Detalii înfiorătoare: Cu doar 6 ore înainte ca Alec Baldwin să o omoare pe Halyna, s-a tras cu muniție letală pe platou, iar mai mulți cineaști au demisionat

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Ies la lumină noi detalii despre accidentul care a zguduit industria cinematografică. Pistolul care i-a fost înmânat lui Alec Baldwin nu a fost verificat, iar armele de pe platoul de filmare nu erau în mâna unui specialist. În plus, în ziua tragediei mai mulţi membri ai echipei de filmare şi-au dat demisia din cauza lipsei măsurilor de siguranţă. Într-un mesaj postat pe internet, Baldwin şi-a exprimat durerea faţă de ceea ce a numit “un tragic accident”. 

Vezi și

Avem nevoie de o ambulanţă la Bonaza Creek Ranch, chiar acum. Avem doi oameni împuşcaţi accidental pe platourile de filmare!
Este apelul disperat al unei angajate din echipa de filmare. Cu câteva momente înainte de tragedie, un armurier fără experienţă i-a pus la dispoziţie trei pistoale asistentului de regie. Acesta a ales un revolver vintage şi, fără să-l verifice, i l-a înmânat lui Alec Baldwin. I-a spus însă actorului că arma e sigură, adică e încărcată cu gloanţe oarbe. A fost declicul unei tragedii.

Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins, director de imagine şi l-a rănit pe regizorul producţiei

Acel asistent de regie care a ţipat la mine, la prânz, trebuia să verifice armele. El este responsabil pentru ce s-a întâmplat.
Este una dintre erorile în lanţ de pe platourile de filmare al westernului Rust. Fiind un film cu buget redus, nu a fost angajat un armurier profesionist. Sam Dormer, armurier coordonator: Treaba unui armurier este să aducă armele pe platourile de fimare, să se sigure că sunt în siguranţă. Uneori, trebuie să-i înveţe pe actori şi să le arate cum să folosescă armele.
De gestionarea armelor se ocupa Hannah Reed, o tânără de 24 de ani la început de carieră şi fiica unui armurier celebru. Hannah Reed, armurier: Aveam mari emoţii la început şi aproape că nu am acceptat acest job pentru că nu eram sigură dacă eram pregătită.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Problemele au apărut cu câteva zile de accidentul mortal de pe platoul de filmare
Atunci, dublura lui Alec Baldwin a tras trei focuri cu gloanţe adevărate, fără să rănească pe nimeni. Din cauza lipsei unui protocol de siguranţă şi a condiţiilor de muncă, mai mulţi membrii ai echipei de filmare şi-au dat demisia cu şase ore înainte de tragedie.
Pe internet curg omagii pentru Halyna Hutchins. Soţul ei şi prietenii i-au dedicat postări pe Twitter şi instagram. Printre ei chiar Alec Baldwin, aflat în stare de şoc.Alec Baldwin, actor: Nu am cuvinte pentru a-mi exprima şocul şi tristeţea faţă de tragicul accident care i-a luat viaţa Halynei Hutchins, soţie, mamă şi o colegă profund admirată.Marc Malkin, jurnalist Variety: Imaginaţi-vă prin ce trece Alec Baldwin. Te duci la muncă. Eşti actor. Joci rolul cuiva care trage un foc de armă şi apoi, dintr-o dată, în viaţa reală ai apăsat pe trăgaci şi ai împuşcat mortal regizorul de imagine.

Acum la Hollywood, se iau şi primele măsuri pentru controlul armelor pe platourile de filmare. Reprezentanţi ai serialului poliţist “The Rookie” au anunţat că nu vor mai folosi muniţie adevărată în timpul filmărilor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.