November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Beznă în parcarea supraetajată din Pantelimon, lucrarea s-a blocat într-un transformator: “Mi-ar fi ruşine să zic asta. Stăm în drum de o şaibă”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Andreea Milea.Publicat: 23.10.2021, 20:40.
Actualizat: 23.10.2021, 20:44

Parcarea supraetajată de pe şoseaua Pantelimon nu va fi gata până la finalul lunii, aşa cum a anunţat primarul Capitalei. Totul s-a blocat într-un transformator şi practic întreaga construcţie e în beznă. Unde mai punem că municipalitatea încă nu a plătit lucrări deja executate şi datorează constructorului peste 34 de milioane de lei.

Vezi și

Parcarea supraetajată din Pantelimon are 500 de locuri şi este conectată cu tramvaiul şi autobuzul, astfel încât şoferii din jurul bucureştiului să-şi lase maşinile şi să ajungă rapid la serviciu. În câteva zile ar fi trebuit să fie gataNicuşor Dan, primarul Capitalei: Mai devreme de 1 noiembrie o să avem această parcare funcţională. Parcarea supraetajată din Pantelimon este o lucrare care este gata în proporţie de 99%. Tot ce lipseşte, în acest moment, este un post de transformare.
Practic, parcarea din Pantelimon nu are lumină

Mulţi bani s-au investit şi acum să stăm în loc de un transformator. Mi-ar fi ruşine să zic chestia asta. Stăm în drum de o şaibă, ştiti cum e vorba aia.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Şi vom mai sta. “Lucrările sunt finalizate cu excepția postului de transformare care va asigura funcționarea în bune condiții a parcajului. Termenul de finalizare este 11 noiembrie 2021”, anunţă primăria într-un răspuns pentru Observator.
Întârzierile le decontează şoferii.
Primăria a mai închis, au pus stâlpişori pe trotuar că să nu mai poţi să parchezi. Parcăm pe unde apucăm, locuri de parcare la blocuri sunt prea puține, parcăm pe trotuar pe unde apucăm.

Preţurile pornesc de la 5 lei pe oră, 150 de lei pe lună şi 1.200 lei pe an. Din cele 500 de locuri de parcare mai bine de 300 vor fi rezervate celor care locuiesc în zona însă vor plăti un tarif mai mic – puțin peste 80 de lei pentru un an.
Dacă o să fie cu plată vă spun sigur că mai bine o lăsăm pe stradă să încurce treaba decât să dăm 5 lei să intrăm acolo.
Proiectul a demarat acum 10 ani și a costat 100 de milioane de lei. Municipalitatea încă mai are de plătit 76 de milioane de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.