November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 21 octombrie 2021. Topul celor mai bune 100 seriale din istorie

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Greta Gavrilă.Publicat: 21.10.2021, 22:39.
Actualizat: 21.10.2021, 22:45

Observator de bine, 21 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, știrile zilei de 21 octombrie 2021

1) Austria trimite ajutoare României, în plină luptă cu valul 4 al pandemiei. Autoritaţile de la Viena au donat medicamente vitale în tratarea pacienţilor cu covid-19.

2) Companiile aeriene au la ofertă bilete de zbor spre cele mai populare destinaţii europene la preţuri foarte mici. Cu doar 10 euro, turiştii pot vizita Paris, Milano sau Veneţia.
3) De la anul, elevii din România ar putea studia la cursuri o nouă materie: educaţia financiară. Astfel, vor putea învăţa de mici cum se construieşte o afacere de succes.
4) BBC a realizat un top al celor mai bune 100 seriale din istorie. Primele trei poziţii sunt ocupate de The Wire şi Mad Men, în timp ce Game of Thrones este pe locul 5 în clasament.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

5) Poliţiştii neo-zeelandezi au venit în ajutorul unui băieţel de 4 ani, care i-a sunat pentru a le arăta ce jucării are. După ce au sosit la adresă si le-au verificat atent, forţele de ordine au transmis un comunicat în care confirmă că sunt într-adevăr foarte la modă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.