November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie de 41 de ani din Zalău, bolnavă de Covid, a murit acasă după ce a refuzat de două ori ajutorul medicilor

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDurere într-o familie din Zalău, unde o femeie de 41 de ani, bolnavă de Covid-19, a murit acasă, în apartamentul în care locuia împreună cu părinții, după ce a refuzat ajutorul medicilor. 

O femeie de 41 de ani din Zalău, bolnavă de Covid, a murit acasă după ce a refuzat ajutorul medicilor Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Femeia nu ar fi avut alte probleme de sănătate, spun rudele, însă de câteva zile era răcită și se simțea rău. Sâmbătă, pe 16 octombrie, femeia a fost confirmată cu Covid-19, însă a refuzat internarea la spital, deși starea ei era critică.
Refuzul este confirmat şi în actele medicale pe care le-a întocmit personalul medical de pe ambulanţă, unde scrie negru pe alb că “familia declară că persoana a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, dar a refuzat internarea”, scrie sportulsalajean.ro.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Femeia a refuzat de două ori internarea

Starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit miercuri dimineață, pe 20 octombrie, iar mama femeii a sunat din nou la ambulanță. Din păcate, femeia a refuzat din nou ajutorul medicilor.
Cum starea de sănătate s-a agravat de la o oră la alta, mama femeii a sunat din nou disperată la ambulanţă. Undeva în jurul orei 18.00, o ambulanţă a ajuns la blocul femeii, însă era deja în zadar. Medicii n-au mai putut face nimic pentru salvarea pacientei de 41 de ani.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.