November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Lacrimi amare pentru mămica ucisă alături de trei copii, după o petrecere în pijamale. O caleaşcă trasă de cai albi a dus sicriul, în Anglia: ”Durerea este de nedescris”

4 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro



Galerie foto

Oamenii au urmărit cu lacrimi în ochi cum un cal și o trăsură au dus sicriul unei mame care a fost ucisă împreună cu cei doi copii ai ei și cu o altă prietenă, după o petrecere în pijamale.

Galerie (5)

Lacrimi amare pentru mămica ucisă alături de trei copii, după o petrecere în pijamale Profimedia Images; Facebook

Cei care au dorit să spună un ultim adio s-au strâns pe străzile din afara Bisericii St. Giles, din Killamarsh, pentru înmormântarea lui Terri Harris. Femeia de 35 de ani a fost găsită moartă împreună cu copiii ei, John Paul Bennett, 13 ani, Lacey Bennett, 11 ani, și prietena lui Lacey, Connie Gent, 11 ani, după masacrul de luna trecută. Damien Bendall, iubitul doamnei Harris, este acuzat de toate cele patru crime și a fost arestat preventiv. Bărbatul de 31 de ani urmează să fie judecat în luna martie.Sicriul doamnei Harris a fost purtat într-o trăsură albă trasă de doi cai. Florile au fost așezate deasupra acestuia, precum și deasupra sicriului, în timp ce şi mai multe buchete au fost depuse în afara capelei. Cei îndoliați și-au plecat capetele în timp ce cortegiul trecea și mulți nu au mai putut să îşi stăpânească lacrimile, potrivit Daily Mail.
Un mesaj spunea: ”Draga mea prietenă Terri, voi păstra amintirile pe care le-am făcut. Fie ca tu și bebelușii tăi să vă odihniți în pacea perfectă”. La sfârșitul slujbei au fost eliberați doi porumbei și baloane albastre și roz. Numai familia și prietenii apropiaţi au putut participa la slujba din biserică, dar aceasta a fost transmisă prin difuzoare şi afară. Serviciul a fost urmat de o incinerare privată în apropiere de Chesterfield. Doamna Harris, o îngrijitoare de profesie, s-a născut în partea de est a Londrei, unde a locuit până la vârsta de 17 ani, când s-a mutat la Sheffield împreună cu mama ei.

Tatăl trece cu greu peste tragedia care i-a luat copiii de lângă el

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Înainte de înmormântarea copiilor lui, domnul Bennett a adresat o cerere celor care intenționează să participe printr-o postare sfâșietoare pe rețelele de socializare. El a scris: ”Eu și bebelușii mei obișnuiam să cântăm întotdeauna un anumit cântec în mașina noastră și să o facem ca și cum nimic altceva nu conta. Încerc să rămân puternic și, în timp ce îmi port ambii bebeluși pe umeri, sunt hotărât să cânt cu voce tare, ca și cum am fi în mașină”.În urma morții lor, tatăl devastat s-a prăbușit în lacrimi în timp ce depunea flori lângă casa în care se presupune că au fost uciși. Domnul Bennett a mai declarat că are ”inima frântă în milioane de bucăți”: ”Viața nu va mai fi niciodată la fel. Familiile au fost distruse de pierderea îngrozitoare a lui John, Lacey, Terri și Connie. Sunt devastat. John și Lacey au venit în viața noastră și au adus atât de multă dragoste și fericire și au fost adorați.”
Tatăl lui Connie, Charles Gent, a afirmat: ”Durerea este de nedescris. Mă trezesc în fiecare dimineață sperând că totul a fost un coșmar teribil, dar nu este. Este realitatea insuportabilă că fetița mea a plecat. Connie a fost un superstar absolut din toate punctele de vedere. Ea era ca un cadou – dacă cineva era dezamăgit, îl putea face instantaneu să se simtă bine. A luminat fiecare cameră în care a intrat și a însemnat ceva pentru toți cei pe care i-a întâlnit, chiar și în vremuri grele. Connie avea capacitatea de a-i face pe toți să zâmbească. Acesta este de departe cel mai greu lucru prin care am fost pus vreodată să trec; încă nu se simte ca ceva real. Zboară în siguranță, îngerul meu. Au venit după tine și m-au lăsat în urmă. N-aș putea niciodată să-mi iau rămas bun, așa că ne vedem curând. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina pentru totdeauna și mereu”.
Părinții doamnei Harris, Angela Smith și Lawrence Harris, au emis o declarație comună prin intermediul poliției. Ei au spus: ”Fiica noastră, lumea noastră, totul nostru. Din ziua în care s-a născut a fost prințesa noastră și a rămas așa până când ne-a fost luată cu cruzime. Era o mamă uimitoare; copiii ei erau lumea ei. Terri s-ar fi sacrificat nu doar pentru familia și prietenii ei, ci pentru oricine avea nevoie de ajutorul ei. Își iubea munca de îngrijitor și avea să meargă dincolo pentru oamenii pe care îi îngrijea”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.



Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.