November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VIDEO. Șoșoacă a refuzat să poarte mască anti Covid în Parlament: ”Eu vă spun jos masca”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roSenatoarea independentă Diana Şoşoacă a refuzat, miercuri, în şedinţa de plen a Parlamentului, în care s-a votat propunerile de miniștri ale Cabinetului Cioloş, să poarte masca împotriva Covid-19.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Preşedintele Senatului, Anca Dragu (USR), care a condus şedinţa, i-a cerut senatoarei Şoşoacă să poarte mască, însă … fără succes.Șoșoacă a explicat la microfon că are o adeverință medicală care îi permite să stea fără mască, deoarece are probleme cu respirația.
”Este obligatorie pentru cei care nu sunt exceptați. (…) Am adeverinţă în acest sens, dacă vreţi, vă pot ceva drept, ca să înțelegeți ce înseamnă Constituția, legea, ordinul, că dumneavoastră le-ați dat, nu eu. Mai sunt și oameni care au alte probleme decât Covidul. Apropo, mă uit la dumneavoastră, sunteți reprezentanții supremi ai Cumințeniei Pământului, un discurs care atestă de ce nu ați fost în stare să achiziționați Cumințenia Pământului.” – a mai spus ea.Nervoasă pentru că i s-a cerut să poarte mască anti Covid-19, Șoșoacă nu a pierdut ocazia să atace USR. ”Pentru colegii de la USR care-mi spun ”masca”, eu vă spun jos masca, pentru că vă ascunde ipocrizia” – a spus aproape țipând senatoarea.În final, Şoşoacă i-a transmis salutări premierului ungar Viktor Orban: ”Poate cândva vom avea şi un guvern naţionalist, așa, după exemplul Ungariei”.
   Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.