November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat consultări cu partidele parlamentare joi, la ora 11:00

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPreşedintele Klaus Iohannis va avea, joi, consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de premier.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Consultările vor începe la ora 11:00, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de faptul că, în urma votului exprimat, Parlamentul nu a acordat încrederea Guvernului propus de domnul Dacian Cioloș. În consecință, în temeiul prevederilor art.85 alin 1 și ale art. 103 alin 1 din Constituția României, Președintele României convoacă consultări cu partidele și formațiunile politice reprezentate în Parlament în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcția de Prim-ministru, în data de 21 octombrie a.c., începând cu ora 11.00”, a transmis Administrația Prezidențială într-un comunicat.
Guvernul Cioloș a fost respins, miercuri, în Parlament, în urma voturilor exprimate de senatorii și deputații PSD, PNL, AUR și UDMR – astfel că România nu iese, încă, din criza politică.S-au înregistrat 88 de voturi ”pentru”, 184 de voturi ”contra” și zero abțineri. Prin urmare, partidele vor ajunge din nou în fața președintelui Klaus Iohannis, la consultări.Pentru a fi învestit, Guvernul Cioloş avea nevoie de votul favorabil a 234 de parlamentari.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.