November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Încep controalele de noapte în Capitală. Filtre de poliție după ora 8 seara

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDe Veronica Micu.Publicat: 20.10.2021, 14:35.
Actualizat: 20.10.2021, 14:36

Prefectura Capitalei anunță intensificarea controalelor în București, pentru cel puțin o lună, începând din această seară. Astfel, numărul polițiștilor și jandarmilor din Capitală, care fac controale pentru respectarea măsurilor sanitare, după ora 20.00, va fi suplimentat.

Încep controalele de noapte în Capitală. Filtre de poliție după ora 8 seara

Concret, prefectul municipiului București, care este președintele CMBSU (Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență), a aprobat introducerea în spațiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliția Capitalei, Poliția Locală București și Jandarmerie).
Redăm mai jos, integral, comunicatul Prefecturii București:

“Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus astăzi, 20 octombrie 2021, în cadrul ședinței cu reprezentanții Poliției Capitalei, ai Poliției Locale București și Jandarmeriei, intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Astfel, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziții clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliției Capitalei, Poliției Locale București și Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activitățile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului București, pentru cel puțin o lună, începând din această seară (20.10.2021). Concret, președintele Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU), prefectul municipiului București, a aprobat introducerea în spațiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliția Capitalei, Poliția Locală București și Jandarmerie). Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineața). De asemenea, începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetățeni și operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoțite și de prefectul Capitalei și subprefecți”.

Incidența în București a ajuns la 16,51

Peste 2.100 de localităţi au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3 la mie. Dintre oraşe şi municipii, cea mai mare incidenţă a cazurilor este în Otopeni – 20,48, iar în cazul comunelor, Brănişca, din jud. Hunedoara, unde incidenţa este 28,76.
Un număr de 274 de oraşe şi municipii au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3, pe primul loc fiind oraşul Otopeni, din judeţul Ilfov, cu rata infectărilor 20,48, iar pe ultimul loc, municipiul Târgu Secuiesc (jud. Covasna), cu incidenţa 3,06. Urziceni este municipiul cu cea mai mare incidenţă, 18,07, urmat de Bucureşti, cu 16,51, şi de Slobozia – 14,44. În cazul comunelor, pe primul loc al listei, care are 1.890 de poziţii, se află Brănişca, din jud. Hunedoara, unde incidenţa este 28,76, urmată de Malu, din judeţul Giurgiu, cu 26,63.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.