November 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un copac bătrân s-a prăbuşit din senin în centrul Capitalei. Circulaţia în zonă, blocată zeci de minute

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Au fost momente de panică astăzi în centrul Capitalei. Un copac bătrân s-a prăbuşit din senin peste şinele de tramvai. Din fericire, în zonă nu erau în acel moment maşini, tramvaie sau trecători şi nimeni nu a fost rănit. Circulaţia în schimb a fost blocată zeci de minute.

Vezi și

Incidentul a avut loc pe strada 11 iunie, aproape de colegiul Dinu Lipatti în jurul prânzului. Şubrezit de ploile din ultimele zile, copacul bătrân a căzut peste şine. Un martor a sunat la 112, iar pompierii şi reprezentanţi ai primăriei au ajuns imediat în zonă.
“Eu l-am auzit din casă când a căzut. Și mașinile văd că n-au avut nimic. A fost chiar o întâmplare nefericită, dar fericită în sensul că…Nu sunt pagube…nici materiale, nici umane”, spune un locatar.

Din fericire, prin zonă nu treceau oameni în acea clipă. Tramvaiele au fost blocate zeci de minute. STB a anunţat pe pagina de twitter că 5 linii de tramvai au fost afectate. Autorităţie au pus la dispoziţia călătorilor un autobuz pe ruta Piaţa Unirii -Depoul Alexandria. Totul până când cei de la ADP au reuşit să taie bucată cu bucată copacul şi să elibereze strada.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

La un pas de tragedie
Oamenii din zonă spun că administraţia locală ar fi trebuit să aibă grijă de copacii idn zonă înainte ca aceştia să pună în pericol oamenii.”Uitați-vă și dumneavoastră la rădăcina. Se vede foarte clar că era bătrân. Din punctul meu de vedere, că nu mă pricep eu..”, mai spune localnicul.
În septembrie, la bilanţul de 10 luni la conducerea primăriei, Nicuşor Dan a spus că a oprit toaletarea şi defrişarea arborilor din Bucureşti pentru că vrea scanarea lor cu un tomograf special. Până când evaluarea o să fie gata şi se vor lua măsuri, pericolul rămâne şi oricând alţi copaci bătrâni ar putea cădea în Capitală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.