December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Kena, jocul săptămânii la iLikeIT. Pare un joc de copii, dar bătăliile pot fi destul de grele

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roJocul săptămânii este Kena: Bridge of Spirits! Cred că este de departe un joc…încântător. Și l-am tot așteptat. Creatorii jocului sunt doi frați care au făcut ani de zile reclame pentru televiziune și alte lucruri similare în industria de showbusiness.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Kena este prima lor tentativă în industria gigantică și necruțătoare a jocurilor video. Astăzi aflăm cât de bun este.Ca în oricare joc fantasy creat vreodată, tu ești, firește, eroul… sau în cazul nostru eroina principală care salvează lumea de la corupția care amenință tărâmul magic din universul Kena. Un clișeu standard. Dar cel mai important lucru nu este neapărat originalitatea ideii, ci punerea ei în scenă. Pe deoparte avem clasicul antagonist cu ale lui hoarde de creaturi malefice… iar pe de cealaltă parte întâlnim personaje pozitive și creaturi adorabile. Totul are loc într-o lume minunată… ieșită parcă dintr-un basm. Ca în filmul cu Macaulay Culkin dacă vă mai amintiți, când intră într-o carte și se trezește într-un desen animat.
Grafica din Kena este superbă! Jocurile au ajuns într-adevăr la aceeași calitate precum animațiile din cinematografe. Personaje cu ochi bulbucați, prea puține colțuri în geometria lumii… Toate acestea pentru o atmosferă prietenoasă.Totuși ce mi s-a părut total dezamăgitor sunt filmulețele din joc. Asta fiindcă rulează în 24 de cadre pe secundă… deși jocul merge la 60 de cadre. Diferența este deranjantă. Și n-am încercat modul High Fidelity, care aduce grafică mai bună, dar la 30 de cadre pe secundă. Păi de ce m-am bătut cu alte mii de români pentru un Playstation 5?Muzica are origini asiatice și mă duce spre Kung Fu Panda. Foarte bine aleasă și face imersiunea cu atât mai profundă.Dar ce ar fi un joc făcut doar din grafică, fără un gameplay bun, corect? Pentru un joc de acțiune-aventură, în Kena totul se simte exact cum ar trebui. Pilonii pe care este construit sunt explorare, cățărare, puzzle și luptă. La explorare, din nefericire, Kena este un joc liniar, deci vei merge doar pe cărările stabilite de creatori. Cățărarea face călătoria un pic mai dinamică. Secțiunea de puzzle îți pun mintea la contribuție când trebuie să analizezi împrejurimile tale ca să descoperi cum treci mai departe. Iar partea cu lupta aduce acțiunea necesară și rupe liniștea ca să ai firește o provocare. Dacă ești mare fan Dark Souls, vei găsi elemente similare de atac și apărare. Aici trebuie să fii foarte concentrat, fiindcă deși pare un joc de copii, bătăliile acestea pot fi destul de grele.
Jocul costă 190 de RON pe Playstation 4 și 5, iar pe PC, 155 de RON.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.