December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Casa groazei din Londra. Condițiile șocante în care trăiește o mamă cu fiicele ei

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roO familie din Marea Britanie trăiește o dramă după ce acoperișul casei li s-a prăbușit de patru ori. Jodie Paton, mamă a două fetițe, a povestit că hainele copiiilor de 5 și 9 ani sunt mereu ude și „acoperite cu mucegai”, scrie The Sun.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Proprietatea din Londra – aflată în proprietatea organizației non-profit Peabody – este atât de deteriorată încât cele două fetițe au constant „dureri în gât și tuse”, a spus femeia. Iar scurgerile de apă sunt atât de grave încât perdelele s-au înnegrit în camera în care dorm fiicele ei. Acestea dorm cu rândul pe canapeaua din sufragerie, ca să scape de frig.„Simți mirosul imediat cum intri în casă. Copiii au mereu dureri în gât și tușesc. Când vine iarna este îngrozitor. Nu ne-au putut repara nici ferestrele. Doar așteaptă ca tavanul să se prăbușească complet. Deja a căzut în toate camerele”, a spus Jodie Paton.
I’ve been shocked at the conditions I’ve seen at Peabody estate today and how long it has taken for repairs to be done.
One family are terrified that their ceiling may fall down again. Here is footage of what happened last time pic.twitter.com/kS3esvnQSo— Jacob Phillips (@Jacob_LDR) October 14, 2021  Femeia spune că apa a început să curgă din tavan, la baie, pe 8 octombrie și administratorul imobilului nu a făcut nimic să rezolve problema până acum.
Still shocked by conditions at Peabody estate. One resident has bowel cancer. This is how her toilet has been left for five months pic.twitter.com/oEfwk2p4Ja— Jacob Phillips (@Jacob_LDR) October 15, 2021  „Au proptit tavanul într-un băț lung. Se vede cum cade când se prăbușește tavanul. Nu par să se deranjeze (să rezolve problema)”, a mai spus femeia.Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al Peabody a declarat că toate locuințele sociale pe care le administrează sunt „bine întreținute, inspectate cu regularitate și se află în stare bună”.Cu toate acestea, el a precizat că a fost identificată o scurgere care a afectat un apartament, iar Peabody lucrează la remedierea problemei.„Nu există niciun plafon prăbușit iaic și nu există reclamații recente din partea clientului”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Peabody.

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.