December 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Acum arde, acum arde!” Un motociclist de 34 de ani a murit, după ce a luat foc în urma impactului cu un TIR. Martorii au privit neputincioşi

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Simona Vasiac.Publicat: 16.10.2021, 19:47.
Actualizat: 16.10.2021, 19:47

Sfârşit teribil pentru un motociclist, pe o şosea din Satu Mare. Bărbatul s-a trezit în faţă cu un TIR, care intrase într-o depăşire periculoasă. În urma impactului, motocicleta a explodat. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

Vezi și

Accidentul a avut loc pe centura municipiului Carei, în jurul orei 19:30. Şoferul unui camion a intrat în depăşirea altui TIR fără să se asigure. S-a trezit în faţă cu motociclistul de 34 de ani, din Timişoara, care circula regulamentar. În urma impactului frontal, motocicleta a explodat.
“Acum arde, acum arde!Da, dar e ceva şi în faţa TIR-ului, ce-i acolo?Motor. Motorul.Acolo ce arde în faţa TIR-ului?Păi, mă, a dat în el, mă!”, strigă martorii.

A luat foc în urma impactului

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Martorii au încercat să acorde victimei primul ajutor, însă nu aveau cum să se apropie din cauza flăcărilor. “Aţi reuşit careva să vorbiţi?Nu, n-a răspuns. Dar mai sunaţi şi voi! Eu am sunat.112,112?Da, 112. Am sunat, dar nu răspunde.A zis că vine echipajul acum”.
Din păcate, nici echipajele de intervenţie n-au mai putut face nimic pentru motociclist.
“N-aveţi ce face, nu, nu vă mai… E carbonizat. E carbonizat?Da.E frontal, domnule!Vai de capul meu!”

Alina Ținca, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: În urma impactului, motociclul a luat foc. Din nefericire, bărbatul care îl conducea a decedat.
În cele din urmă, pompierii au reuşit să stingă flăcările.Bianca Timiș, purtător de cuvânt ISU Satu Mare: La faţa locului s-au deplasat 12 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD.Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.