October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Să recunoască greșeala și putem merge mai departe

4 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roHepta

Florin Cîțu spune că USR trebuie mai întâi să-și recunoască „greșeala”, după care se poate merge mai departe. Deocamdată, spune președintele PNL, este complicat să iei în serios cuvântul „responsabilitate”, rostit des de USR.

Întrebat, joi, dacă va ajunge PNL să susțină cabinetul pe care urmează să-l propună USR duminică, dacă până atunci nu se ajunge la o înțelegere, Florin Cîțu a răspuns că PNL are o decizie care spune că nu poate fi la guvernare cu partidul care a votat moțiunea de cenzură.

„Să nu trecem foarte ușor peste modul în care am ajuns astăzi aici. Aud foarte mult în spațiul public cuvântul aruncat foarte ușor de la cei care au votat sau au susținut moțiunea alături de AUR și PSD, de la cei care acum o lună de zile au luat ministrul Sănătății, l-au scos din Guvern și au lăsat România fără ministru într-o perioadă dificilă. Este complicat să iei în serios acest cuvânt ”, declară acesta.

Însă, formațiunile politice sunt de acord că pentru România importantă este stabilitatea și refacerea coaliției, dar, spune Cîțu, „în jurul Partidului Național Liberal”: „Este soluția pe care noi o avansăm. Repet, nu aș trece foarte ușor peste modul în care s-a ajuns astăzi aici. Nu poți să spui că azi ești responsabil când ai fost iresponsabil acum o săptămână, acum o lună. Dacă vrem să trecem peste acest moment, trebuie să recunoască o greșeală și putem să mergem mai departe”.

Mediafax


Florin Cîțu spune că USR trebuie mai întâi să-și recunoască „greșeala”, după care se poate merge mai departe. Deocamdată, spune președintele PNL, este complicat să iei în serios cuvântul „responsabil…


Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat că Guvernul interimar trimite la Parlament proiectul de lege prin care angajaţii din sănătate care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19 şi care nu au trecut prin…


Prim-ministrul interimar Florin Cîţu a anuntat ca Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 10 milioane de lei pentru achiziţionarea vaccinului diftero-tetano-pertussis acelular -…


Premierul interimar Florin Cîțu spune nu dorește carantinarea Capitalei deoarece această măsură nu a dat rezultate în trecut. 

„Nu luăm în discuție. Ați văzut că și anul trecut s-a discutat…


Costel Alexe trebuie să plece din fruntea CJ Iași, pentru că nu a redeschis Spitalul mobil de la Lețcani, declară senatorul Maricel Popa, liderul PSD Iași: „Cred că este vorba despre rea voință și nepăsare….

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro


„România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că niciodată „ruptura dintre…


Prioritatea USR este refacerea coaliției, dar dacă PNL, UDMR și minoritățile naționale nu decid același lucru, în Comitetul Politic se va aproba, la începutul săptămânii, un guvern USR.

După întâlnirea…


Rata de infectare a ajuns, joi, în București la 15,42 la mia de locuitori. Este cea mai mare incidență de la începutul pandemiei.

Conform DSP București, rata de infectare a ajuns joi la 15,42 la mia de locuitori…


Un băiețel de doi ani din Florida și-a împușcat mama, în timp ce femeia era pe Zoom cu colegii. Femeia a murit, iar soțul ei a fost arestat.

Băiețelul de 2 ani din Florida și-a ucis mama din greșeală, cu…


Peste 2.000 de flacoane de Remdesivir au ajuns în 49 de spitale din țară, anunță Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății anunță că a distribuit o nouă tranșă de Remdesivir în spitalele în care …


O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit, joi, după ce i s-a făcut rău în mod inexplicabil, în timp ce se afla la liceu, în Costești, județul Argeș.

Fata se afla la orele de curs, la liceul din Costești…


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod galben şi portocaliu de ploi puternice în mai multe judeţe. Bucureștiul și 10 județe vor fi, de joi până sâmbătă, sub alertă Cod portocaliu de…


S-a dat o mită uriaşă pentru a obţine contracte în Venezuela, poliţia reușind să pună sechestru pe 42 de milioane de euro. Mita ar fi mers la compania petrolieră de stat, Petroleos de Venezuela Industrial…


Poliția Brăila revine joi cu precizări despre jaful petrecut miercuri într-o bancă din orașul Brăila. Autorul a cerut banii printr-un bilețel, dar a și amenințat angajata.

O angajată a unei sucursale…


În plin val 4 al pandemiei de COVID-19, ratele de infectare ajung la cifre record. În Capitală și județul lfov, acestea au depășit 15 la mia de locuitori.

Din acest motiv, DSP lfov a propus închiderea școlilo…Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.