October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 14 octombrie 2021. Românul Patric Iluţ a ajuns pe locul doi în clasamentul mondial al skaterilor

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Greta Gavrilă.Publicat: 14.10.2021, 21:06.
Actualizat: 14.10.2021, 21:11

Observator de bine, 14 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, știrile zilei de 14 octombrie 2021

1) Elevii şi profesorii de la 20 de şcoli din Capitală au luat parte la o acţiune de reciclare. În doar 10 zile, ei au reușit să colecteze selectiv peste 2,000 kg de deşeuri.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Românul Patric Iluţ a ajuns pe locul doi în clasamentul mondial al skaterilor sub 16 ani. Adolescentul practică sportul de 5 ani de zile şi îi îndeamnă pe ceilalţi copii să lase calculatoarele şi să mai iasă afară.
3) O localitate de lângă Roma a scos la vânzare case pentru numai un euro. Autorităţile le pun însă o condiţie viitorilor proprietari: le restaurează, sau sunt amendaţi.
4) Imagini fascinante au fost surprinse cu drona în apropiere de Antarctica. Un producător de film a înregistrat “ritualul” folosit de balene atunci când vânează în grup.

5) Un grup de fani ai filmului Războiul Stelelor a recreat în miniatură faimoasa navă de luptă folosită de rebeli, X-Wing. Şase tineri au lucrat timp de trei luni pentru construirea replicii.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.