October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mamă a trei copii şi-a pierdut mâinile şi picioarele în urma unor complicaţii provocate de Covid-19, în SUA: “Aceasta este realitatea”

4 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Un medic a împărtăşit povestea unei femei, mamă a trei copii, care şi-a pierdut mâinile şi picioarele în urma unor complicaţii provocate de infectarea cu Covid-19, într-o încercare de a-i îndemna pe oameni să se vaccineze.

Galerie (3)

O mamă a trei copii şi-a pierdut mâinile şi picioarele în urma unor complicaţii provocate de Covid-19, în SUA WesElyMD/Twitter

Dr. Wesley Ely din Nashville, SUA, a postat un videoclip despre Autumn Nugent, în vârstă de 32 de ani, mergând cu noile ei picioare protetice, după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele din cauza complicațiilor Covid-19. El a spus că pacienta sa l-a rugat să-i împărtășească povestea, într-o încercare disperată de a-i încuraja pe oameni să se vaccineze.
„Covid i-a luat mâinile și picioarele. Am plâns când mi-a trimis videoclipul ieri: rezistența ei fizică și forța mentală sunt inspirația mea. Mi-a arătat cum poate merge acum cu noile sale picioare protetice şi m-a rugat să vă spun… Cheagurile de sânge provocate de complicaţiile Covid pot fi prevenite prin vaccinare!”, a spus dr. Ely, postând un videoclip al pacientei sale pe pagina lui de socializare, făcând un apel disperat pentru a-i convinge pe oameni că vaccinul le poate salva viaţa.

1/🧵#Covid19 is a disease of blood vessels that can affect your lungs, heart, brain, or any organ. Blood clotting sucks life from vital organs. This pt asked to have her story shared so that others may learn & seek #Vaccination. COVID caused blockage of blood to her arms & legs. pic.twitter.com/d52FbeqJgC — WesElyMD (@WesElyMD) August 13, 2021

Medicul a postat şi anterior alte mesaje şi videoclipuri în care a detaliat parcursul dificil prin care a trecut femeia, mamă a trei copii, după ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov 2.
„Covid-19 este o boală care vă poate afecta plămânii, inima, creierul, orice organ. Coagularea sângelui aspiră viaţa din organele noastre vitale. Această pacientă mi-a cerut să-i împărtăşesc povestea astfel încât oamenii să înţeleagă că totul este real şi să se vaccineze înainte să fie prea târziu”, a mai spus medicul, potrivit Mirror. El a explicat că în urma complicaţiilor suferite în urma infectării cu Covid-19, pacienta lui a dezvoltat cheaguri de sânge în braţele şi picioarele sale, rezultând răni asemănătoare unor arsuri: „Asistentele petreceau ore întregi zilnic pentru a-i putea schimba bandajele”

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Traumele cumplite prin care a trecut femeia după infectarea cu Covid
În ciuda luptei pe care aceasta a dus-o împotriva bolii, devenise clar că va exista un cost pentru a putea supravieţui în final.
„Avea şansa de a trăi şi eram cu toţii încântaţi, însă era extrem de trist să ştim că o tânără femeie îşi va pierde mâinile şi picioarele din cauza acestei boli. Dorinţa ei de a trăi a devenit însă o inspiraţie imensă pentru noi toţi. Am câștigat mult mai mult de la ea decât a câștigat ea vreodată de la mine”, a adăugat dr. Ely într-o postare făcută la o săptămână de la operaţie, alături de o fotografie cu pacienta sa, alături de o asistentă, în curtea spitalului, la o săptămână de la operaţiile de amputare.

Autumn Nugent a trebuit să suporte lungi şedinţe de terapii fizice, timp în care era nevoită să ia mai mult de 12 pastile zilnic în săptămânile care au urmat, dar a reuşit să depăşească imense bariere fizice şi mentale. Ulterior a primit un set de proteze care aveau pe ele numele surorii şi copiilor ei, pentru a-i oferi speranţă şi motivaţie în timpul recuperării.
🎥 #COVID19 took her hands & feet👇I cried when she sent me this yesterday: Her physical resilience & mental fortitude are my #Inspiration. She sent this 🎥 of her walking w new legs and said to tell YOU…“Blood clots of #COVID can be prevented w a #Vaccine!”(shown w perm) https://t.co/ouoMFhy0JH pic.twitter.com/gZ9n0FcV8V — WesElyMD (@WesElyMD) October 12, 2021

Dr. Ely a dezvăluit că el şi Autumn au devenit extrem de apropiaţi în perioada spitalizării, aceasta numindu-l inclusiv „tată”.
„O numesc fiica mea, iar ea îmi spune – noul tată. Este o comoară peste măsură pentru mine. Nu o merit în viața mea, dar sunt total recunoscător că m-a acceptat. Mi-a spus: «Vă rog, doctore Wes, împărtășiți povestea mea pentru a-i convinge pe alții să se vaccineze». Ei bine, viaţa ei se va schimba pentru totdeauna. Aceasta este realitatea a ceea ce i se poate întâmpla unei persoane foarte tinere şi chiar foarte sănătoare. Viaţa continuă însă, oricât de grele ar fi curbele de pe traseu. Există speranţă pentru mâine. Dragostea față de copii și familie o duce mai departe. Împărtășiți povestea ei și mesajul său plin de speranță şi învăţaţi ceva din toată treaba asta!”, a transmis medicul în final.
O pagină de strângeri de fonduri a fost deschisă pentru a o ajuta pe Autumn Nugent, dar şi pentru a-i susţine familia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.