October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mii de elevi din Timişoara trec la învăţământul online din cauza frigului. Patru şcoli din oraş au rămas fără căldură

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Peste cinci mii de copii din Timişoara trec la învăţământul online. Însă nu din cauza pandemiei, ci a frigului. Patru şcoli mari au rămas fără încălzire, după ce lucrările la conductele din oraş s-au prelungit. Chiar şi muncitorii recunosc că şantierele trebuiau deschise mai devreme

Problema e, de fapt, mai mare. Pentru că lucrările de înlocuire a ţevilor din Timişoara au fost lăsate pe luna octombrie, patru şcoli din oraş au rămas acum fără căldură. Din cauza frigului, aproape 1500 de elevi au trecut in online. Doar la Liceul de Informatică “Grigore Moisil”, 50 de clase ţin orele virtual din cauza temperaturilor scăzute.
Cristina Farkas, director adjunct Liceul de Informatică “Grigore Moisil”: În momentul în care am măsurat temperatura în clasă şi am primit semnale ca nu se mai poate desfăşura activitatea CA al şcolii noastre a luat hotarârea de a trece cursurile în online.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Părinţii sunt nemulţumiţi de situaţie

Altă şcoală, aceeași problemă friguroasă pentru profesori și aproximativ 1000 de elevi.Rodica Luminița Marinescu, director: Probleme au apărut de când s-a facut frig afară, pentru că nu avem căldura în şcoală din cauza lucrărilor. ”Nu e normal. Noi ne gândeam că din cauza Covidului or să se închidă, dar din cauza frigului nu.” În total, pentru 5000 de elevi din Timişoara şcolile s-au închis din cauza frigului. Din păcate, această problemă nu se găseşte doar în şcoli. Şi caloriferele timișorenilor racordați la sistemul centralizat au rămas reci.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.