October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Marea dorință a unui cuplu venit la racla Sfintei Parascheva. „Suntem proaspăt căsătoriţi”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPelerinajul de Sfânta Parascheva a ajuns la apogeu, joi, când este şi ziua de hram. În cele șapte zile de când racla cu moaşte a fost scoasă din biserică, aproape 80.000 de oameni au trecut pe la ea.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Unii dintre ei au ţinut cont de faptul că suntem într-un moment de cumpănă, şi au respectat măsurile sanitare. Nu toţi însă.Peste 3.000 de credincioşi au ascultat în acelaşi loc Liturghia. Cei care au venit foarte devreme au prins loc pe scaun – dar au stat distanţaţi. Ceilalţi în schimb s-au înghesuit în spatele gardurilor aşezate de jandarmi.
Doi soți au venit la racla Sfintei Parascheva cu o mare dorinţă: “Un copilaş. Suntem proaspăt căsătoriţi şi ne dorim mult un copil.”Pe la moaşte s-au perindat în jur de 5.000 de persoane pe parcursul a cinci ore, deşi racla a fost scoasă din biserică în urmă cu o săptămână. Au stat la grămadă vaccinaţi şi nevaccinaţi. Reporter: „De ce nu v-aţi vaccinat?” Femeie: „Dar ce îmi mai trebuie? Am trecut de 80 de ani. Mă împărtăşesc, Dumnezeu şi Maica Domnului, care sunt cu mine.” Reporter: „Aţi sărutat racla?” Femeie: „Da, bineînţeles.” Reporter: „Nu v-a fost teamă?” Femeie: „Nu, uite aşa. Că e păcat să sărutăm icoanele sau sfinţii cu mască.”Reporter: „Racla aţi sărutat-o?” Femeie: „Da. Dumnezeu ne ajută şi ne apără.” Reporter: „Sunteţi vaccinată?” Femeie: „Nu.”
Au fost şi oamenii care s-au rugat pentru rudele bolnave de Covid.
Femeie: „Pentru copii, pentru sănătatea lor.” Reporter: „Aveţi copii bolnavi?” Femeie: „Da.” Reporter: „Sunt bolnavi de Covid?” Femeie: „Da.”Femeie: „Ne rugăm pentru cei din spitale, bolnavi. Să îi ajute să iasă din spitale şi a se întoarcă sănătoşi la casele lor la copii.” Bărbat: „Avem batiste, eşarfă, să le dăm la Sfânta şi apoi dăm la câte un copil. Avem trei copii şi le dăm le fiecare.”Moaştele Sfintei Parascheva vor fi duse vineri înapoi în biserică.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.