October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Demonstraţie de forţă a soldaţilor nord-coreeni, în faţa lui Kim Jong-Un: Au spart cărămizi cu capul şi s-au aşezat pe cioburi de sticlă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Presa de stat nord-coreeană a publicat marți imagini cu Kim Jong Un zâmbind și aplaudând, în timp ce mai mulţi soldați fără participau la o expoziție menită să prezinte forţa fizică a trupelor țării, precum și armele dezvoltate de Phenian pentru a lansa atacuri nucleare.

Vezi și

Înregistrările video arată mai mulţi soldaţi în uniformă în timp ce lovesc în pieptul gol stâlpi de lemn și spărgând diverse plăci de beton poziţionate pe abdomenul celorlalţi soldațil, cu un ciocan. Alții aveau bucăţi de cărămizi, care erau zdrobite deasupra capului, relatează The Washington Post. O secvență deosebit de dramatică arată un soldat fără cămașă care se desprindea de lanțuri și se întinde pe bucăţi de sticlă spartă, înainte ca o placă de beton să fie aşezată peste corpul său.
Armata nord-coreeană îşi demonstrează forţa

Videoclipurile fac parte dintr-o serie de imagini filmate în cadrul unei expoziții de „autoapărare” în care Coreea de Nord și-a prezentat ultimele sale arme nucleare și alte arme, inclusiv o versiune a armei „hipersonice” pe care Phenianul a declarat că a testat-o ​​luna trecută. Analiștii și-au exprimat îndoielile cu privire la capacitățile acestei arme. Într-un discurs, liderul ţării a spus că încearcă să construiască o armată „invincibilă” pentru a contracara ceea ce el numea ostilitate persistentă a SUA și nu pentru a reînnoi ostilitățile cu Coreea de Sud.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“SUA au semnalat frecvent că nu este ostil statului nostru, dar nu există dovezi bazate pe acțiuni care să ne facă să credem că nu sunt ostili”, a declarat Kim luni, potrivit agenției oficiale coreene de știri. „SUA continuă să creeze tensiuni în regiune cu judecăți și acțiuni greșite”. Expoziția a marcat 76 de ani de la guvernarea Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord. A fost primul eveniment de acest gen de când Kim a preluat controlul asupra țării, la sfârșitul anului 2011, potrivit oficialilor sud-coreeni. În ultimele săptămâni, Coreea de Nord a efectuat mai multe teste de rachete concepute pentru a prezenta evoluțiile importante în programul său de arme convenționale și nucleare. Coreea de Sud a prezentat, de asemenea, o nouă tehnologie militară proprie.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.