October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Captură record pentru doi vânători din Florida. Au prins un aligator de aproape patru metri

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roCaptură record pentru doi vânători din Florida. Bărbaţii se laudă că au reuşit să prindă un aligator de aproape 4 metri şi peste 300 de kilograme.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Trei ani au aşteptat permisiunea oficială pentru a vâna o astfel de reptilă, şi chiar în prima zi de aventură au pus mâna pe o captură ce ar face invidios orice vânător cu experienţă.
Carolyn Cerda, reporter Channel 3 News: “La 3 ani după ce au aplicat pentru o aprobare de a vâna, doi bărbaţi din Pensacola au pus mâna pe o captură neaşteptată.”
Andy Sokol, vânător: “Când i-am văzut piciorul şi coada, am zis că asistăm la o scenă din filmul “Fălci” şi s-ar putea să avem nevoie de o barcă mai mare.”Reptila înota în râul Perdido din Florida, atunci când a fost zărită de cei doi vânători. Abia când au încercat să scoată prada din apă şi-au dat seama că era un aligator mult mai mare decât şi-au imaginat. Andy Sokol, vânător: “Sincer, credeam că are 2 metri şi jumătate, cât să punem de un grătar de pe urma lui. Nu m-am aşteptat la asemenea dimensiuni.”După ce au măsurat-o de câteva ori şi au urcat-o pe cântar, bărbaţii s-au lămurit că au de-a face cu cel mai impozant exemplar pe care l-au întâlnit vreodată. Aligatorul cântăreşte peste 300 kilograme si le-a dat serios de furcă. S-au chinuit aproape două ore până când au reuşit să-l imobilizeze.
Andy Sokol, vânător: “A fost o lupt total atipică. Aş putea spune că m-am simţit ca într-un război. Simţi cum îţi sare inima din piept. Cred că barca mică în care ne-am aflat a amplificat şi mai mult acest sentiment.”Carolyn Cerda, reporter Channel 3 News: “Planul este aligatorul să fie curățat și procesat, iar cei doi vor să solicite din nou o licenţă de vânătoare pentru anul viitor.”Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.