October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bancă, jefuită de 2.000 de euro în 20 de secunde. Ce scria pe biletul înmânat de hoţ casierei

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Adrian Obreja.Publicat: 13.10.2021, 19:18.
Actualizat: 13.10.2021, 20:13

E alertă în Brăila după un jaf în 20 de secunde la o bancă. Un individ mascat a intrat într-o sucursală şi a atacat angajata în miezul zilei. A luat o parte din banii găsiţi în sertar, în jur de 2.000 de euro, şi s-a făcut nevăzut. Zeci de poliţişti şi jandarmi îl caută de câteva ore. Atacul a fost filmat pas cu pas de camerele din bancă.

Vezi și

Jaful a avut loc pe Şoseaua Buzăului în Brăila, ziua în amiaza mare. Individul intră în bancă cu masca de protecţie pe faţă, şapca şi gluca pe cap şi mănuşi chirurgicale. Semn că nu a vrut să lase urme. Angajata este singură la ghişeu. Bărbatul se preface că vrea să se aşeze pe scaun. Evită un moment. Înconjoară biroul şi îi înmânează un bilet.
Femeia citeşte şi imediat individul ajunge în spatele ei. Din mânecă pare că scoate un obiect cu care o ameninţă. îi face semn către sertarul cu bani. Femeia îl deschide, profită că hoţul s-a îndepărtat uşor de ea şi fuge. Individul începe să aleagă bancnotele mari. Când angajata se întoarce cu o altă colegă, bărbatul se sperie, dărâmă sertarul şi fuge.

20 de secunde. Atât durează tot jaful

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Alarma a fost dată la ora 14 şi 5 minute. Imediat au ajuns criminaliştii. se fac cercetări acum, se caută amprente şi orice alte indicii care ar putea duce către autorul jafului. Pe bilet, spun surse din anchetă, i-ar fi scris angajatei să stea calmă şi nu o să păţească nimic. Şi să îi dea banii. 2.000 de euro ar fi fost prada. Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit cu ce sumă a reuşit individul să fugă.
Sediul băncii a fost închis după atac iar angajata sucursalei a fost audiată ore în şir chiar în interior. Femeia ar fi încă în şoc. Şi oamenii din cartier au fost uimiţi de jaf, mai ales zona că ar fi una liniştită.
Localnic: E o zonă bună, o zonă liniştită.

Reporter: Aţi avut probleme vreodată?
Localnic: Nu, nu. Asta vrem să ştim şi noi cine a intrat cum totuşi este o bancă
Reporter: Au fost probleme în zonă?

Localnic: Niciodată. Stau de 30 şi ceva de ani aici, n-au fost niciodată probleme aici.
Deocamdată nu se ştie identitatea bărbatului. Poliţiştii şi jandarmii încearcă să-i ia urma şi după camerele de supraveghere din oraş. Individul riscă ani grei de închisoare.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.