October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Am nevoie de copilul meu”. Strigătul de disperare al unui tânăr care şi-a pierdut soţia şi copilul în accident. Şoferul vinovat i-a spulberat când se plimbau pe stradă, în Anglia

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGalerie foto

O tânără mamă de 23 de ani, din Londra, şi bebeluşul ei de doar opt luni au fost ucişi de un şofer neatent, după ce acesta a izbit cu maşina căruciorul copilului.

Galerie (5)

Mama şi copilul au fost ucişi de un şofer vitezoman Twitter

Tyson Haynes, în vârstă de 53 de ani a lovit-o pe Nicole Newman în timp ce îşi plimba copilul în cărucior, alături de soţul ei, Charlie Bianco-Ashley, în localitatea Penge din Marea Britanie, relatează The Sun. În urma accidentului, femeia a murit pe loc, iar bebeluşul a suferit răni grave, fiind transportat la spital în stare critică. O săptămână mai târziu, medicii au declarat decesul micuţului, confirmând că rănile provocate în urma accientului erau incompatibile cu viaţa.
Ucisă sub privirile soţului

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Martor la întreaga scenă, soţul femeii a urlat de durere în momentul în care a realizat că şi-a pierdut soţia, iar copilul a fost ţintuit la pămân, fiind rănit grav. “Iubita mea a murit. Am nevoie de copilul meu”, au fost strigătele tânărului, imediat după accident. Concluziile anchetatorilor au fost acelea că şoferul vinovat avea o viteză excesivă, limita fiind cu mult depăşită faţă de cea normală. Procurorii au anunţat că accidentul a avut loc într-o zonă rezidenţială, lângă mai multe case şi magazine de cartier.

Imediat după impact, mama bărbatului a mers într-un suflet la locul accidentului. “Am fugit spre ei, iar Charlie m-a ţinut şi mi-a spus că nu vrea ca şi eu să fiu ucisă. Au fost perfecţi unul pentru celălalt, şi bebeluşul era atât de frumos. Această maşină a venit de nicăieri”, spune femeia, care confirmă că relaţia celor doi a început în urmă cu 10 ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.