October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Victorie pentru Texas: Greg Abbott a interzis orice fel de vaccinare obligatorie, de oriunde ar veni dispoziția, inclusiv de la Biden!

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a emis luni un ordin executiv care interzice oricărei entități să oblige o persoană să se vaccineze, relatează Breitbart. 

“Vaccinul COVID-19 este sigur, eficient și cea mai bună apărare a noastră împotriva virusului, dar ar trebui să rămână voluntar și niciodată forțat”, a declarat guvernatorul Abbott într-un mesaj scris.

Ordinul executiv emis luni după-amiază prevede următoarele:

„1. Nicio entitate din Texas nu poate obliga o persoană să primească vaccinul anticovid.

Prin prezenta suspend toate statutele relevante în măsura în care este necesar pentru a pune în aplicare această interdicție.

2. Amenda maximă permisă în conformitate cu secțiunea 4 1 8. 173 din Codul guvernamental al Texasului și cu planul de gestionare a situațiilor de urgență al statului se aplică oricărei “nerespectări” a prezentului ordin executiv. Închisoarea nu este o sancțiune disponibilă pentru încălcarea prezentului ordin executiv.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

3. Prezentul ordin executiv înlocuiește orice alt ordin contradictoriu emis de oficialitățile locale ca răspuns la dezastrul COVID-19. În conformitate cu secțiunea 418.016(a) din Codul guvernamental al Texasului, prin prezenta suspend secțiunile 418.1015(b) și 418.108 din Codul guvernamental al Texasului, capitolul 8 1 , subcapitolul E din Codul sănătății și siguranței din Texas, precum și orice alte legi relevante, în măsura în care este necesar pentru a mă asigura că oficialii locali nu impun restricții ca răspuns la dezastrul COVID-19 care nu sunt în concordanță cu prezentul ordin executiv”.

Guvernatorul Abbott a adăugat în continuare un apel la acțiune legislativă în cadrul celei de-a treia sesiuni extraordinare convocate în prezent pentru a codifica ordinul în lege.

Guvernatorul a cerut să fie luat în considerare:


o legislație care să stabilească faptul că nicio entitate din Texas nu poate obliga o persoană, angajat sau consumator, să fie vaccinat, dacă acesta se opune din motive de conștiință personală, bazate pe o convingere religioasă sau din motive medicale, inclusiv recuperarea anterioară de la COVID- 19.


I issued an Executive Order prohibiting vaccine mandates by ANY entity in Texas.I also added the issue to the Special Session agenda.The COVID-19 vaccine is safe, effective, & our best defense against the virus, but should always remain voluntary & never forced. pic.twitter.com/8hHHLyebCk— Greg Abbott (@GregAbbott_TX) October 11, 2021

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.