October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un şofer a trecut cu maşina peste o femeie şi a ucis-o, după ce aceasta a rămas agăţată de dubă în urma unui act sexual, în Londra

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn şofer din Marea Britanie a recunoscut că a trecut cu maşina peste o femeie şi a ucis-o, după ce aceasta s-a ţinut de partea laterală a furgonetei. Cei doi au avut o neînţelegere, după ce femeia l-a satisfăcut sexual pe tânăr.

fotografie ilustrativă Shutterstock

James Martin, în vârstă de 27 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea Stellei Frew, 38 de ani, sub acuzaţia de conducere periculoasă a unui autovehicul. Femeia a căzut pe şosea şi a fost călcată cu roţile din spate, în timp ce Martin a plecat cu duba lui albă. Incidentul a avut loc pe 24 iulie 2020, când Stella Frew a fost lăsată să moară pe o stradă din sudul Londrei.
O ambulanţă a ajuns la locul incidentului, dar paramedicii nu au putut să salveze viaţa femeii, care a fost declarată moartă. Martin a recunoscut că a condus periculos şi îşi va afla sentinţa joi, scrie Mirror.

Bărbatul urma să fie judecat pentru omor prin imprudenţă, însă procurorul Jonathan Polnay a declarat că recunoaşterea vinovăţiei pentru acuzaţia alternativă de conducere periculoasă este acceptabilă.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Femeia a rămas agăţată de maşină, după o ceartă cu privire la actul sexual
Polnay spune că Martin plecase de acasă unde locuia cu partenera sa şi conducea pe Ridge Road, când a fluierat-o pe Stella Frew. A tras pe dreapta şi femeia s-a aplecat pe geamul maşinii făcându-i sex oral şoferului, cu care apoi a intrat într-o dispută verbală.
Conform unui martor, Martin a demarat în trombă în timp ce femeia era agăţată de fereastra maşinii, a condus în zig-zag, ca apoi să treacă cu roţile din spate peste ea.

Poliţia a găsit ulterior dovezi: un prezervativ folosit şi o foaie de ţigară care conţineau ADN-ul femeii, dar şi al şoferului.
Imediat după ce a fost arestat, Martin a spus poliţiei că n-a fost el şi că nu are nicio legătură cu femeia, spunând că era la serviciu în acea zi şi că sigur este o greşeală de identitate. “A fost o declaraţie mincinoasă cu un alibi fals”, a spus procurorul, care a cerut pedeapsa maximă pentru conducerea periculoasă a autovehiculului.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.