October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 13 octombrie 2021. Românul erou din Nisa a primit un apartament şi un loc de muncă

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Greta Gavrilă.Publicat: 13.10.2021, 20:29.
Actualizat: 13.10.2021, 20:36

Observator de bine, 13 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, știrile zilei de 13 octombrie 2021

1) Românul erou din Nisa a primit din partea autorităţilor un apartament şi un loc de muncă. Bărbatul de 53 de ani i-a impresionat pe francezi după ce şi-a donat banii pentru victimele furtunii Alex, deşi locuia pe străzi.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Polonia a trimis României 50 de concentratoare de oxigen, pentru spitalul modular de la Leţcani. Materialele sanitare sunt vitale pentru tratarea pacienţilor covid cu formă gravă.
3) A doua misiune Blue Origin cu turişti spațiali a decolat cu succes astăzi. Din echipaj face parte actorul de 90 de ani William Shatner, care l-a interpretat pe Captain Kirk în Star Trek.
4) “Squid Game” a devenit oficial cel mai popular serial Netflix. În două săptămâni, a fost vizionat de pe 111 milioane de conturi.

5) Un elan care a trăit timp de doi ani cu un cauciuc în jurul gâtului a fost eliberat. Salvatorii spun că în anvelopă se acumulase foarte mult gunoi, iar animalul se deplasa cu mare greutate.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.