October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O statuie a interpretei de operă Maria Callas, ridiculizată în Grecia: ”Arată ca un Terminator”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roO statuie din bronz a celebrei interprete de operă Maria Callas a generat numeroase comentarii amuzante şi ironice din partea internauţilor greci pe reţelele de socializare, după ce această operă de artă a fost inaugurată la baza Acropolei din Atena.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

 Grecii o adoră pe Maria Callas, o cântăreaţă cu origini elene, chiar dacă renumita soprană s-a născut la New York. Însă nu toţi internauţii greci au fost plăcut impresionaţi de noua statuie.
“Arată ca un Terminator”, au scris mai mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare Twitter şi Facebook.”O lucrare de prost gust, care ar fi fost mai bine să apară într-un parc tematic al francizei Star Wars”, a afirmat un alt internaut din Grecia. “Maria, îţi cerem scuze cu sinceritate”, a scris un altul.Alţi internauţi au asociat noua statuie cu viaţa tragică a celebrei cântăreţe, povestea ei de dragoste nefericită cu armatorul Aristotel Onassis şi moartea ei în singurătate la Paris, la vârsta de doar 53 de ani.
 Maria Callas ar fi împlinit 100 de ani în 2023
 “Ai crede că viaţa ei a fost suficient de tragică – dar apoi apare asta!”, a ironizat un alt internaut din Grecia.Invitat de jurnalişti să comenteze reacţiile apărute în spaţiul public, primarul Atenei, Kostas Bakogiannis, a luat apărarea lucrării create de sculptoriţa elenă Aphrodite Liti.”Cred că este o operă de artă care onorează amintirea Mariei Callas”, a declarat el, marţi, pentru postul de televiziune Mega.Celebra interpretă de operă ar fi împlinit vârsta de 100 de ani în 2023. Mai multe festivităţi şi evenimente omagiale dedicate Mariei Callas vor fi organizate începând de anul viitor. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.