October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Florin Cîţu după discuţiile cu Cioloş şi Hunor: “Mi se pare normal ca cei care au declanşat criza să vină si cu o soluţie”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFostul premier, Florin Cîţu a avut astăzi o serie de discuţii cu premierul desemnat, Dacian Cioloş şi liderul UDMR Kelemen Hunor, discuţii la care spune că a participat “din respect pentru români”.

Florin Cîţu, fostul premier

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Fostul prim-ministru spune că nu există concluzii în urma discuţiilor purtate astăzi şi este de părere că cei care au aruncat ţara în criză sunt responsabili de remedierea situaţiei, făcând referire aici la USR, PSD şi AUR. “Mi se pare normal ca cei care au declanşat criza să vină si cu o soluţie. Am primit mandatul lui Ciolos, mai incercăm, dar azi nu avem concluzii. În acest moment, Dacian Cioloş îşi doreşte să refacă coaliţia”
Întrebat dacă ar opta pentru refacerea coaliţiei de guvernare, dar cu Dacian Cioloş în funcţia de premier, Florin Cîţu a dat de înţeles că acest lucru nu este tocmai varianta pe care şi-o doreşte.”Noi vrem ca România să nu rămână în criză. Soluţia vine de la cei care au aruncat România in criză” Totodată, Cîţu a transmis că nu s-au purtat discuţii despre o eventuală împărţire a ministerelor. “Suntem aici să discutăm dar, cei care au adus România aici trebuie să îşi asume. Ne gândim că USR a avut in spate o majoritate când Dacian Cioloş a fost propus. Revin la această coaliţie USR-AUR-PSD care o are o majoritate testată” Cîţu a concluzionat spunând că pentru România, o coaliţie de dreapta este cea mai bună variantă la guvernare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.