October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Elena Radu: NU sunt de acord să fie vaccinați copiii cu aceste vaccinuri despre care nu se cunoaște mare lucru ca reacții adverse

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Ca sa ne intelegem: eu nu va zic nici sa va vacc și nici sa nu va vacc. E treaba fiecăruia ce crede ca e mai bine pentru el.

NU sunt de acord, în schimb, sa fie vacc copii cu aceste vacc despre care nu se cunoaște mare lucru ca reacții adverse. În cazul copiilor, nu mai sunt ei cei care decid cu privire la propria persoana.

Pentru simplul fapt ca autoritățile prezintă numai partea frumoasa a lucrurilor, ignorând-o pe aia urata și punând astfel în pericol sănătatea cetățenilor, ce consider ca e necesar sa cunoască cetățenii pentru ca nu se mediatizează, postez.

Asa ca o informație despre vacc Pfizer.

Nu de alta, insa e bine sa fie cunoscuta ca în cazul în care v-ați vacc și va infectați sa știți ca oficial au fost sesizate niște interacțiuni cu alte medicamente:

Sars-cov-2 mrna (tozinameran) vaccine Interactions

Currently displaying 268 drugs known to have a moderate interaction with sars-cov-2 mrna (tozinameran) vaccine.
 
268 moderate drug interactions

1 minor drug interaction

268 medicamente care interacționează moderat și unul cu interacțiune minoră cu vaccinul Pfizer!
 

Cam asta ar trebui sa ne spună autoritățile. Sa știe cetățeanul ce sa urmărească și ce are de făcut în cazul în care se infectează.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cu isteria nu rezolvati nimic și nu ajuta pe nimeni. Ba, din contra, isterizeaza lumea mai mult.

De câte ori l-ați auzit pe vreunu din asta de rang înalt sa iasă public și sa spună: Stimați cetățeni, venii toamna, venii și virusul, cam la asta trebuie sa fiți atenți… Ca sa nu va agravati starea de sănătate, trebuie sa faceți asta:….
NU, ies sa ne spună numai: murira, se umplura spitalele. Asa și ce putem noi sa rezolvam în situația asta, după ce s-a întâmplat? Acolo era treaba voastră sa aveți grija sa fie pregătit sistemul cu medicamente și altele necesare, nu sa urlați ca n-aveți și sa cereți ajutor internațional.

Cetățenilor trebuia sa le spuneți din vara cum sa se pregătească, ce sa preîntâmpine, sa aveți grija sa fie antivirale în farmacii. Nu da trâmbițati ca numai vacc. 

Trebuia sa luați masuri sa nu se răspândească virusul și sa nu mai mințiți lumea ca daca s-a vacc, nu  se mai infectează și nu mai transmite virusul.

Voi ați pus în pericol sănătatea tuturor cetățenilor, indiferent ca s-au vacc sau nu și ati creat haosul de e în spitale acum.

Povestea aiaca daca se vacc fac forme mai ușoare, în niciun caz grave și ca persoanele cu comorbiditati, dacă se vacc nu mai decedează – exact o poveste. Ne uitam la comunicatele zilnice și vedem cati decedați sunt, inclusiv vacc.
 

 

 

 Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.