October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bărbat paraplegic scos cu forța din mașină, trântit la pământ și încătușat de polițiști în SUA: “Ajutor! Să mă ajute cineva!”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPoliţiştii din Ohio, SUA, au scos cu forța un bărbat paraplegic din maşină și l-au aruncat la pământ. Șoferu le-a transmis în repetate rânduri că nu-și poate folosi picioarele. Bărbatul de culoare i-a acuzat de abuz, în timp ce polițiștii spun că era suspect într-un caz de trafic de droguri.

Vezi și

Departamentul de poliție din Dayton, Ohio, a făcut publice imaginile, dar videoclipul a fost editat și nu este clar ce s-a întâmplat înainte sau după incident, scrie NBC News. Săptămâna trecută, doi ofițeri de poliție au oprit un bărbat de culoare, Clifford Owensby și i-au cerut să iasă din Audi-ul pe care îl conducea. Owensby le-a transmis ofițerilor că este paraplegic. Unul dintre agenți îi răspunde că îl va ajuta să iasă din mașină, dar șoferul a refuzat și i-a întrebat de ce a fost oprit.. ”Coborâți din mașină și vă voi ajuta să ieșiți “, îi transmite un agent.
”Nu pot să cobor din vehicul, domnule,” le-a spus Owensby. Polițiștii îi transmit că trebuie să iasă din vehicul, astfel încât un câine să poată mirosi după droguri. În cele din urmă bărbatul de culoare este tras de umeri și de păr afară din mașină. A țipat și a strigat în repetate rânduri: “Ajutor! Să mă ajute cineva!” . ”Oprește-te, oprește-te, cooperează. Îți faci singur mai rău decât trebuie”, l-au avertizat agenții. Ofițerii l-au trântit pe trotuar, unul i-a pus genunchiul pe spate, în timp ce Owensby a continuat să ceară ajutor. La un moment dat a țipat: „Puteți să sunați la poliția adevărată, vă rog?” iar un ofițer a amenințat că va folosi pistolul cu electroșocuri.Ofițerii implicați în arestare nu au fost identificați. Poliția a declarat că cei doi agenți efectuau un control anti-drog în cartierul Dayton View și că au văzut mașina ieșind din curtea unei case unde s-ar fi aflat traficanți. Poliția a transmis că Owensby a fost pus pe pământ „pentru a-l imobiliza”, iar ofițerii au fost nevoiți să-i tragă brațele la spate pentru a-l încătușa. O pungă care conținea 22.450 de dolari în numerar a fost găsită pe podeaua mașinii. Poliția crede că „banii s-au aflat în imediata apropiere a drogurilor”, pentru că mirosul i-a alertat pe câini.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Primarul Nan Whaley s-a declarat îngrijorată de imaginile filmate, dar un lider de sindicat a declarat că agenții au acționat potrivit procedurilor și au respectat legea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.