October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Anul marilor împăcări la Hollywood. După Jennifer Lopez şi Ben Aflleck, acum şi Angelina Jolie revine la prima dragoste

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

2021 este anul împăcărilor la Hollywood. După Jennifer Lopez şi Ben Aflleck, un alt cuplu revine în lumina reflectoarelor: Angelina Jolie s-ar fi împăcat cu primul ei soţ, actorul Johnny Lee Miller. Cei doi au fost văzuţi împreună tot mai des în ultima perioadă.

Vezi și

Cu măştile pe faţă şi încercând să se ascundă de blitzurile fotografilor, Angelina Jolie şi Jonny Lee Miller au ieşit dintr-un restaurant din Beverly Hills şi au plecat în grabă. Nu ar fi pentru prima oară când ies la cină împreună, spun jurnaliştii americani. În plus, acum patru luni, Angelina Jolie a fost văzută când intra în apartamentul din New York al actorului.
Angelina Jolie şi Jonny Lee Miller s-au căsătorit în 1996, dar au divorţat în 1999

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Angelina Jolie şi Jonny Lee Miller s-au întâlnit în 1995, pe platourile de filmare ale peliculei Hackers. Un an mai târziu s-au căsătorit. Atunci ea avea 20 de ani, iar el 22. A fost prima căsătorie pentru amândoi însă nu a rezistat. În 1999, au divorţat dar au rămas în relaţii bune. Presa americană specula luna trecută că Angelina Jolie ar avea o relaţie cu solistul canadian The Weeknd, după ce au ieşit de două ori la masă în Los Angeles. Nu au vrut să spună însă dacă relaţia lor e mai mult decât o prietenie.

Dacă zvonurile se adeveresc, Angelina Jolie şi Jonny Lee Miller nu ar fi primul cuplu reunit de la Hollywood, anul acesta. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au uimit luna întreagă după ce au confirmat că sunt din nou împreună, după 17 ani.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.