October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Animalele de companie rămase captive între râurile de lavă din La Palma sunt hrănite cu ajutorul dronelor

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roMai multe animale de companie rămase captive între râurile de lavă pe insula La Palma, afectată de erupţii vulcanice, au primit provizii pe calea aerului, relatează agenţia DPA.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

 Două companii livrează zilnic hrană şi apă animalelor cu ajutorul dronelor, a anunţat marţi administraţia insulei.
Compania de electronice Ticom Soluciones şi operatorul turistic Volcanic Life merită mulţumiri din partea autorităţilor guvernamentale de pe insulă, a subliniat comisarul pentru siguranţă şi situaţii de urgenţă, Nieves Rosa Arroyo.Animalele, printre care se numără o pisică albă, au fost observate cu cinci zile în urmă, cu ajutorul unei drone dotate cu o cameră de luat vederi, într-un bazin hidrografic secat, printre alte locuri. Din cauza lavei extrem de fierbinţi care le înconjoară, nu s-a putut ajunge la animale pe uscat. 
Peste 1.000 de clădiri au fost distruse, 6.000 de persoane au fost evacuate
 Vulcanul din sudul insulei La Palma, mai puţin cunoscută turiştilor comparativ cu alte insule din Canare, precum Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria sau Lanzarote, a erupt pe 19 septembrie, pentru prima dată în ultimii 50 de ani.Lava a distrus de atunci peste o mie de clădiri, conform cifrelor oficiale. Aproximativ 6.000 de persoane au fost evacuate.Marţi, alte aproximativ 800 de persoane au primit ordin de evacuare din cauza apropierii lavei de locuinţele lor.Specialiştii nu au putut să aproximeze cât timp va rămâne activ vulcanul Cumbre Vieja. Ar putea dura săptămâni sau chiar luni, au indicat ei. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.