October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Accident pe un bulevard intens circulat din Pitești. O femeie, rănită din cauza inconștienței soțului

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn accident a avut loc, marți, pe un bulevard intens circulat din Pitești. O femeie a fost rănită, după ce mașina condusă de soțul ei a intrat pe contrasens și s-a izbit cu un alt autoturism.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

 Șoferul susține că nu a realizat că nu are voie să vireze spre stânga și a tras brusc de volan. Bărbatul care se afla la volanul celeilalte mașini nu a mai avut cum să evite impactul și a intrat în plin în portierele vehiculului care i-a tăiat calea.
Femeia, de 64 de ani, se afla pe scaunul din dreapta șoferului. La volan era soțul ei. Se întorceau acasă de la cumpărături când s-a produs accidentul. Bărbatul, de 68 de ani, susține că a fost indus în eroare de marcajul deteriorat de pe asfalt și din această cauză a vrut să vireze spre stânga, deși linia dublă continuă îi interzicea această manevră.Reporter: Ați realizat că sunteți pe sensul opus? Șofer cercetat: “Nu am realizat.”Reporter: Nu cunoașteți zona?
Șofer cercetat: “Uite cum este întrerupt, aici, e așa întrerupt, am crezut că pe acilea e.”
Șoferul, de 30 de ani, care se afla la volanul celeilalte mașini, spune că a frânat, dar nu a reușit să evite impactul pentru că autoturismul de pe sensul opus i-a tăiat pur și simplu calea.
Sorin Buduruf, șoferul nevinovat: “Mi-a ieșit în față, intra pe interzis, eu veneam dinspre Bascov, mi-a ieșit în față, nu am mai avut ce să evit. Mi-a ieșit repede, am încercat, m-am dat mai așa.”Echipajele de prim-ajutor au fost alertate și au ajuns imediat la locul accidentului.
Catalin Cârstea, detașamentul de pompieri Pitești: “Un accident rutier dintre două auto, în urma căruia a rezultat o singură victimă, de sex feminin, în stare de panică.”La fața locului a sosit un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident rutier.
Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool.
  Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.